Πρώτος ο Σκάι στα ενημερωτικά ραδιόφωνα! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

    Ημερομηνία:

    – Μόνος πρώτος ο ΣΚΑΪ 100.3 για άλλη μια εβδομάδα, έχοντας διαφορές «ασφαλείας» τόσο από τον δεύτερο της λίστας στο σύνολο, όσο και από τον έβδομο Real 97.8 για την κορυφή στους ενημερωτικούς.

    – Δεύτερος στο σύνολο και πρώτος ανάμεσα στα μουσικά ραδιόφωνα ανέβηκε ο Sfera 102.2, αφήνοντας πίσω στον ανταγωνισμό του τον τέταρτο Ρυθμό 94.9 και τον πέμπτο Δρόμο 89.8, που βρέθηκε στην ίδια θέση με τον Athens DeeJay 95.2.

    – Τρίτος ήταν ο Δίεση 101.3, ο οποίος έχει αποκτήσει σημαντική διαφορά έναντι του όγδοου Μελωδία 99.2, στον ανταγωνισμό των «έντεχνων».

    – Μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ των δύο κορυφαίων ροκ σταθμών. Ο Red 96.3 κινήθηκε ανοδικά, στην ένατη θέση, ενώ ο Rock FM 96.9 κινήθηκε πτωτικά στην 12η.

    – Μέσα στην πρώτη δεκάδα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο bwinΣΠΟΡ FM 94.6, σημειώνοντας μέσους όρους που θυμίζουν «παλιές καλές» εποχές του.

    – «Ντέρμπι» για την κορυφή στους adult pop, με τον Easy 97.2 να πλησιάζει πολύ τον πρωτοπόρο Hit 88.9.

    – Εκ νέου κόντρα για τη δεύτερη θέση στους «εναλλακτικούς», με τον En Lefko 87.7 να προηγείται με μικρή διαφορά έναντι του Best 92.6.

    – Κοντά στο Top 20 o Love 97.5, ο οποίος κινείται ανοδικά και έμεινε εκτός για λιγότερο από μισή μονάδα.

    – Κάμψη για τα νούμερα του Δεύτερου Προγράμματος 103.7, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μετά το «ράλι» ανόδου που είχαν από το ξεκίνημα της σεζόν.

    – Πήραν «κεφάλι» τα Παραπολιτικά 90.1 στην κόντρα τους με τον 105.5 Στο Κόκκινο, για την τρίτη θέση στους ενημερωτικούς.

    – Εκτός Top 30 βρέθηκε το My Radio 104.6, το οποίο τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν, δείχνει να αδυναμεί να μικρύνει τη διαφορά του από τους βασικούς του ανταγωνιστές.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έλλη Τρίγγου: Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φύγει από τη ζωή και τους έχω νιώσει με κάποιον τρόπο

    Στη σχέση της με το μεταφυσικό  αναφέρθηκε η Έλλη Τρίγγου, δηλώνοντας ότι...

    O Πατρινός έμπορος που είναι… τσιφούτης!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/o-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%ad%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%86%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b7/

    Αποχαιρετισμός σε έναν ήρωα των αιθέρων: «Έσβησε» ο τελευταίος των μαύρων πιλότων της Τασκίγκι Τζορτζ Χάρντι

    Πλήρης ημερών, σε ηλικία 100 χρονών απεβίωσε ο Τζορτζ Χάρντι,...