Πρωτότυπα σνακ για αλλαγή

    Ημερομηνία:

    Βαρεθήκατε τις φρουτοσαλάτες και το γιαούρτι με τα καρύδια; Ιδού 3 υγιεινές και ευφάνταστες προτάσεις για σνακ στη δουλειά, στο σπίτι, στο πάρκο, στη θάλασσα.

    Μήλο με χούμους
    Να κάτι που ίσως δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να ταιριάξετε. Ο συνδυασμός υδατανθράκων του μήλου, μαζί με την πρωτεΐνη και τα καλά λιπαρά του χούμους παρέχει στα κύτταρά μας μια συνεχή ροή ενέργειας, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται λιγούρες. Αν δεν σας βρίσκεται χούμους, μπορείτε να το δοκιμάσετε με βούτυρο αμυγδάλου ή φιστικοβούτυρο.

    Πρωτότυπα σνακ για αλλαγή

    Φλίγκος

    «Σούσι» μπανάνας
    Εμπνευσμένο από την ιαπωνική κουζίνα, το «σούσι» μπανάνας δεν είναι ακριβώς σούσι, αλλά μια ιδιαίτερη επιλογή για επιδόρπιο που θυμίζει τη γιαπωνέζικη λιχουδιά. Αποδίδει 114 θερμίδες, 3 γραμμάρια φυτικών ινών και 2,7 γραμμάρια πρωτεΐνης και μπορείτε να τα φτιάξετε πολύ εύκολα. Θα χρειαστείτε: 1 μπανάνα, 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αμυγδάλου, λίγη κανέλα και 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας. Ξεφλουδίστε την μπανάνα και στη μια της πλευρά απλώστε βούτυρο αμυγδάλου. Πασπαλίστε εκεί κανέλα και τους ξηρούς καρπούς, κόψτε σε ροδέλες και απολαύστε!

    GLEARNET

    Πρωτότυπα σνακ για αλλαγή

    Γάλα σόγιας και φιστίκια Αιγίνης
    Αν δεν θέλετε να κάνετε καμία προεργασία, τότε αυτό το σνακ είναι για εσάς. Βάλτε σε μια μικρή κούπα γάλα σόγιας και συνδυάστε με περίπου 10-15 φιστίκια Αιγίνης. Είναι τέλειο απογευματινό σνακ, για να σας «κόψει» την πείνα μέχρι το βραδινό και ταυτόχρονα να σας χαρίσει ενέργεια.

    Πρωτότυπα σνακ για αλλαγή

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αύριο το τελευταίο αντίο στον καμεραμάν του Ant1 Γιώργο Παυλάκη

    Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο οικογένεια, συγγενείς, φίλοι...

    Ο Μητσοτάκης σε πανικό: Το ΠΑΣΟΚ γκρεμίζει το αφήγημα της ΝΔ

    Για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια εξουσίας, ο Κυριάκος...

    Πάτρα: Καθίζηση της ασφάλτου στα Ροΐτικα

    Καθίζηση στην άσφαλτο προκλήθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου...

    Πάτρα: Ξεχειλίζουν οι κάδοι και… η αγανάκτηση!

    Ξεχείλισαν οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης στη συνοικία της...