Ψηλά η σημαία του «Stratego» στην Πάτρα!

    Ημερομηνία:

    Μια απίστευτη και συνεχώς ανοδική πορεία, την οποία δεν έχει σταματήσει ούτε ο Covid-19, διαγράφει η «Patras Stratego Team», η μεγάλη ομάδα της πόλης μας, η οποία έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της περιοχής και διαπρέπει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

    GLEARNET

    Ιδρύθηκε το 2014, τα χρώματά της είναι το σκούρο μπλε και το πορτοκαλί και διαθέτει αίθουσα προπονήσεων και γραφεία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο 9υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων). Αριθμεί πάνω από 150 μέλη όλων των ηλικιών και των φύλων (η μεγαλύτερη απήχηση είναι σε παιδιά Δημοτικού και σε νέους 20 έως 30 ετών), καθώς και τμήματα εθελοντών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και καλλιτεχνικού, ενώ έχει «ξανανοιχτεί» και στο Διαδίκτυο (patrasstratego.gr), στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις νέες τεχνολογίες, με εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα για δράσεις, αποτελέσματα αγώνων, βαθμολογίες, κλπ.
    Σαν σύλλογος θεωρείται πρότυπο οργάνωσης για την Ελληνική κοινότητα (υπάρχουν ομάδες και σε Αθήνα, Σέρρες, Πέλλα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη), πρωτοπορώντας σε δράσεις με διεθνή απήχηση και αναγνώριση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ξαναπρασίνισαν τα σιντριβάνια – φωτο

    Τα νερά στο σιντριβάνι της πλατείας Γεωργίου είναι πράσινα,...

    Μπριζίτ Μπαρντό: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός- Ανησυχητική η κατάσταση της υγείας της

    Στο νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες η Μπριζίτ...

    Καβούρι μπήκε σε αυτί παιδιού – Οι προσπάθειες των γιατρών (Βίντεο)

    Μία τρομακτική εμπειρία βίωσε ένα παιδί στο Μεξικό όταν...

    Πέθανε ο Ace Frehley των Kiss

    Ο Frehley γνωστός για το εντυπωσιακό του μακιγιάζ και την κιθάρα...