Πτολεμαΐδα: Νεκρό λαμπραντόρ που μύρισε δόλωμα με υδροκυανίο – Πέθανε ακαριαία!

    Ημερομηνία:

    Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του, «δεν το κατανάλωσε παρά μόνο το μύρισε» και αυτό ήταν αρκετό για να του στοιχίσει τη ζωή

    Νέα κτηνωδία σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, αυτή τη φορά στρην Πτολεμαΐδα, όπου ένας σκύλος ράτσας λαμπραντόρ βρήκε τραγικό θάνατο από δηλητηριώδες σκεύασμα το οποίο όμως δεν ήταν φόλα, αλλά… δόλωμα εμποτισμένο με υδροκυάνιο!

    Σοκ προκαλεί η καταγγελία κατοίκου της Πτολεμαΐδας, κατόχου του άτυχου σκύλου, που αναφέρει ότι ο σκύλος του κατέληξε, αφότου μυρίζοντας απλώς δόλωμα που περιείχε υδροκυάνιο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Το περιστατικό -όπως αναφέρει ο Αλέξανδρος Κοτζαίτσης- συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (25/07) όταν ο πατέρας του έβγαλε το τριών ετών ζώο στο μικρό πάρκο, πίσω από το Δημαρχείο Εορδαίας κοντά στο 1ο Γυμνάσιο, όπως κάνουν και όλοι ιδιοκτήτες κατοικιδίων σκύλων, καθώς πρόκειται για μία περιοχή με γρασίδι.

    Όπως καταγγέλλει, κάποια στιγμή ο σκύλος απομακρύνθηκε και σε μικρή απόσταση «μύρισε κάτι άσπρο που έμοιαζε σαν κερί, χωρίς να το καταναλώσει, απλά το μύρισε» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως σε ένα λεπτό το ζώο άρχισε να κάνει σπασμούς και ξαφνικά έπεσε κάτω.

    Αμέσως κλήθηκε κτηνίατρος, ο οποίος έφτασε επί τόπου, και λίγα λεπτά αργόιτερα διαπιστώθηκε ότι ο σκύλος είχε βρει ακαριαίο θάνατο.

    Ο ιδιοκτήτης του άτυχου λαμπραντόρ ανέφερε επιπλέον ότι «του έδειξαν (ενν.: του κτηνίατρου) το κομμάτι κρέατος και αποφάνθηκε ότι πρόκειται για υδροκυάνιο, ένα από τα ισχυρότερα δηλητήρια που επιφέρει άμεσα τον θάνατο».

    Στο Αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας έγινε καταγγελία και λεπτομερής αναφορά του γεγονότος, ενώ παραδόθηκε και το επικίνδυνο σκεύασμα. Η υπόθεση διερευνάται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θρήνος για τον Τάκη Ραβάνη, που υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση – φωτό

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών ο...

    Πατρινό καρναβάλι: Μέθη, τραυματισμοί και ξυλοδαρμοί – Ο Ερυθρός Σταυρός αντιμετώπισε πάνω από 600 περιστατικά

    Εκατοντάδες ήταν τα περιστατικά που αντιμετώπισε ο Ελληνικός Ερυθρός...

    Κυψέλη: Ασύλληπτος παραμένει ο 64χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 25χρονη με αναπηρία – Έδειρε ανελέητα την μητέρα της

    Ελεύθερος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο 64χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής,...