Πυγμαχία: Ξεκινάει το Πανελλήνιο των «μικρών»

    Ημερομηνία:

    Μια πολύ σημαντική διοργάνωση ξεκινάει σήμερα (5/5) στην Πάτρα. Ο λόγος για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων και Παμπαίδων – Παγκορασίδων που θα διοργανώσει η Παναχαϊκή στο κλειστό της γυμναστήριο από σήμερα έως και τη Δευτέρα.
    Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Παναχαϊκή και ο προπονητής του τμήματος και ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Πλέας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία στηρίζει τη διοργάνωση.
    «Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φιλοξενεί στην Πάτρα πυγμαχικούς αγώνες με σημαντική συμμετοχή από τους οποίους θα αναδειχθούν νέα ταλέντα. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Δυτική Ελλάδα με τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και αθλητικά γεγονότα μεγαλύτερου βεληνεκούς. Στόχος μας είναι η προώθηση του αθλητισμού και των αναπτυξιακών προοπτικών σε κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό πλαίσιο» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ποιος πρώην βουλευτής πουλά εξαιρετικό λάδι σε καλή τιμή;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8e%ce%b7%ce%bd-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac-%ce%b5%ce%be%ce%b1/

    Μειώνουμε τη σπατάλη τροφίμων με «πράσινες» συνήθειες

    Ένα μεγάλο περιβαλλοντικό θέμα, με σημαντικές οικονομικές και κοινωνικές...

    Μια 16χρονη που πέθανε τον 7ο αιώνα έχει πλέον πρόσωπο-Η μοναδική ιστορία της

    Χάρη στην τεχνολογία μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά...