Πυγμαχία: Ξεκινάει το Πανελλήνιο των «μικρών»

    Ημερομηνία:

    Μια πολύ σημαντική διοργάνωση ξεκινάει σήμερα (5/5) στην Πάτρα. Ο λόγος για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων και Παμπαίδων – Παγκορασίδων που θα διοργανώσει η Παναχαϊκή στο κλειστό της γυμναστήριο από σήμερα έως και τη Δευτέρα.
    Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Παναχαϊκή και ο προπονητής του τμήματος και ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Πλέας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία στηρίζει τη διοργάνωση.
    «Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φιλοξενεί στην Πάτρα πυγμαχικούς αγώνες με σημαντική συμμετοχή από τους οποίους θα αναδειχθούν νέα ταλέντα. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Δυτική Ελλάδα με τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και αθλητικά γεγονότα μεγαλύτερου βεληνεκούς. Στόχος μας είναι η προώθηση του αθλητισμού και των αναπτυξιακών προοπτικών σε κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό πλαίσιο» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοσκόπηση GPO: Πλειοψηφία υπέρ πρόωρων εκλογών το 2026 – Αλλάζει το κλίμα στο εκλογικό σώμα

    Αλλαγή στάσης σε σχέση με το 2024 παρουσιάζει το...

    Πάτρα: Βόλτα στην Ρήγα Φεραίου για τον Αλέξη Τσίπρα – φωτό

    Στην Πάτρα βρίσκεται ήδη ο Αλέξης Τσίπρας, όπου από νωρίς...

    Πάτρα: Νέα δράση αιμοδοσίας από τον σύλλογο εθελοντών “Άγιος Χαράλαμπος”

    Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “ο Αγιος...

    Η Πάτρα ετοιμάζεται για τα ρεβεγιόν των εορτών

    Η Πάτρα μπαίνει δυναμικά στο κλίμα των Χριστουγέννων και...