Pyrgos Food Festival ’23: Μια μεγάλη γιορτή στο λιμάνι του Κατακόλου!

    Ημερομηνία:

    To Food Festival, στο λιμάνι του Κατακόλου, θα τα έχει όλα. Φαγητό, ποτό, μουσική, live εμφανίσεις και φυσικά τους γαστρονομικούς θησαυρούς του τόπου μας.

    Ο δήμος Πύργου, κάνει πράξη το όραμα του 1ου Food Festival, μιας εκδήλωσης που σχεδιάστηκε για να ενώσει την τοπική κοινωνία, να τιμήσει την ποικιλία και να γιορτάσει τον πολιτισμό της γαστρονομίας. Πρόκειται για μια τριήμερη εκδήλωση που έχει ως βασικό σκοπό την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και παραγωγών καθώς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

    Φλίγκος

    Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια ποικιλία από παραδοσιακά, διεθνή και πειραματικά πιάτα, φτιαγμένα από τους κορυφαίους σεφ της περιοχής μας. Επίσης θα μπορούν να γευτούν εδέσματα από τοπικούς παραγωγούς και καλλιεργητές, όπως οινοποιούς, ελαιοπαραγωγούς, μελισσοκόμους κ.α.

    GLEARNET

    Το Pyrgos Food Festival, έρχεται για να μείνει και να δημιουργήσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα, γεμάτη από γεύσεις και αρώματα του τόπου μας. Από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Αυγούστου, το γραφικό λιμάνι του Κατακόλου, θα «γεμίζει» ζωή, ενώ εκτός από γαστρονομικές εκπλήξεις, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει ένα πλούσιο περιεχόμενο δραστηριοτήτων, από μαγευτικά εργαστήρια εργαστήρια μαγειρικής, δραστηριότητες για παιδιά μέχρι ζωντανή μουσική με διάσημους καλλιτέχνες, χορούς και εκπληκτικά ποτά.

    Pyrgos Food Festival ’23: Μια μεγάλη γιορτή στο λιμάνι του Κατακόλου!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς καταλαβαίνουμε ότι ένα προϊόν ομορφιάς έχει λήξει και πρέπει να αντικατασταθεί;

    Αν περνάτε αρκετό χρόνο στο TikTok, σίγουρα θα έχετε δει βίντεο...

    Καρπούζι: Γιατί δεν πρέπει να αφαιρούμε τα κουκούτσια του

    Εάν σας ζητούσαν να περιγράψετε το καλοκαίρι με μία...

    Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ξύπνησε με σέξι διάθεση – Η φωτό που πόσταρε

    Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς...

    H Ράνια Τζίμα μετέφερε άρον-άρον στο νοσοκομείο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

    Σαν πραγματικός φύλακας άγγελος στέκεται τα τελευταία 24ωρα στο...