Πύργος: Ρομά επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικό έξω από τα Δικαστήρια

    Ημερομηνία:

    Την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος της αστυνομικής δύναμης είχε διαθετεί για την τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Ηλείας, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, σε μια άλλη πλατεία αυτή του Δικαστικού Μεγάρου, ένας αστυνομικός δεχόταν επίθεση από Ρομά.

    Από νωρίς το πρωί δεκάδες ρομά είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Δικαστηρίων, καθώς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας, ο ομόφυλός τους που την περασμένη εβδομάδα, μαζί με άλλο συνεργό, επιτέθηκαν, χτύπησαν και λήστεψαν μια γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο στην περιοχή Κολιρέικες Παράγκες Πύργου.

    Μετά την απολογία του κατηγορούμενου και στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση του, οι ρομά εξαγριώθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επεισόδιο με αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της ΔΙΑΣ, όπου δέχθηκαν επίθεση.

    Μάλιστα ένας εξ αυτών δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με καρέκλα από πολλά άτομα μαζί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Από εκείνη την ώρα ξεκίνησαν αναζητήσεις των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ώστε να συλληφθούν.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ξανά δίκη για δύο Πατρινούς! Είχαν αθωωθεί ομόφωνα για σκληρά ναρκωτικά αλλά ο Αρειος Πάγος έχει άλλη άποψη!

    Μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά στην Αχαΐα...

    Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη Κούγια – Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του

    Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος, όπως...
    Best Shop