Πύργος: Ρομά επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικό έξω από τα Δικαστήρια

    Ημερομηνία:

    Την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος της αστυνομικής δύναμης είχε διαθετεί για την τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Ηλείας, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, σε μια άλλη πλατεία αυτή του Δικαστικού Μεγάρου, ένας αστυνομικός δεχόταν επίθεση από Ρομά.

    Από νωρίς το πρωί δεκάδες ρομά είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Δικαστηρίων, καθώς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας, ο ομόφυλός τους που την περασμένη εβδομάδα, μαζί με άλλο συνεργό, επιτέθηκαν, χτύπησαν και λήστεψαν μια γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο στην περιοχή Κολιρέικες Παράγκες Πύργου.

    Μετά την απολογία του κατηγορούμενου και στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση του, οι ρομά εξαγριώθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επεισόδιο με αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της ΔΙΑΣ, όπου δέχθηκαν επίθεση.

    Φλίγκος

    Μάλιστα ένας εξ αυτών δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με καρέκλα από πολλά άτομα μαζί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Από εκείνη την ώρα ξεκίνησαν αναζητήσεις των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ώστε να συλληφθούν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: Νέος ΚΟΚ: Το όριο των 30km/h είναι σωτηρία

    Οι θεμελιώδεις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δεν είναι...

    Παρασκευή Κερασιώτη: Gypsy soul

    Για τις ανάγκες μιας ακόμη επαγγελματικής φωτογράφισης πόζαρε η...

    ΠΑΤΡΑ: Είναι 97 ετών και ψήφισε στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

    Η Γιώτα Ζέβλα, 97 ετών, δεν ψήφισε απλώς στην...

    Δυτική Αχαΐα: Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για απάτες σε πολίτες

    Συνελήφθη, το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουνίου, σε περιοχή...