Πύργος: Ρομά επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικό έξω από τα Δικαστήρια

    Ημερομηνία:

    Την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος της αστυνομικής δύναμης είχε διαθετεί για την τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Ηλείας, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, σε μια άλλη πλατεία αυτή του Δικαστικού Μεγάρου, ένας αστυνομικός δεχόταν επίθεση από Ρομά.

    Από νωρίς το πρωί δεκάδες ρομά είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Δικαστηρίων, καθώς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας, ο ομόφυλός τους που την περασμένη εβδομάδα, μαζί με άλλο συνεργό, επιτέθηκαν, χτύπησαν και λήστεψαν μια γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο στην περιοχή Κολιρέικες Παράγκες Πύργου.

    Μετά την απολογία του κατηγορούμενου και στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση του, οι ρομά εξαγριώθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επεισόδιο με αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της ΔΙΑΣ, όπου δέχθηκαν επίθεση.

    Μάλιστα ένας εξ αυτών δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με καρέκλα από πολλά άτομα μαζί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Από εκείνη την ώρα ξεκίνησαν αναζητήσεις των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ώστε να συλληφθούν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα Παιδιού: Τι φέρνει το 2026 στις οικογένειες με παιδιά

    Χωρίς αλλαγές στα ποσά και τα κριτήρια θα δοθεί...

    Σάλος στον Λευκό Οίκο: Τι έγραψαν κάτω από το πορτρέτο του Μπάιντεν

    Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης...

    Προσοχή! Γιατί από τον Αύγουστο θα χρειαζόμαστε διαβατήριο για ταξίδια στην Ευρώπη

    Από Αύγουστο 2026, οι παλαιού τύπου αστυνομικές ταυτότητες δεν θα ισχύουν για...

    Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Ποιοι μπορούν να γλιτώσουν ή να μειώσουν την πληρωμή τους

    Η προθεσμία για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας 2026 λήγει στις 31 Δεκεμβρίου...