Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Εισπράκτορας κυκλώματος προστασίας ένα από τα δύο θύματα αλβανικής καταγωγής

    Ημερομηνία:

    Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας είναι η πρώτη εικόνα που σχηματίζει η ΕΛ.ΑΣ μετά την εκτέλεση δύο ατόμων αλβανικής καταγωγής στην Νέα Σμύρνη οι οποίοι έπεσαν νεκροί μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκαν από έναν άνδρα που φορούσε στο πρόσωπο χειρουργική μάσκα, ενώ βρίσκονταν σε γνωστό μπαρ της περιοχής. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε και μία κοπέλα η οποία βρισκόταν στον ίδιο χώρο αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα δύο θύματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο θύματα είναι γνωστός μπράβος ο οποίος δρούσε στην περιοχή και θεωρείται ως «εισπράκτορας» κυκλώματος που πουλά προστασία στα μαγαζιά της πλατείας. Παράλληλα δεν πρόκειται για άτομα που έκανε κουμάντο στη νύχτα αλλά λειτουργούσε  ως «μπροστινός» νονών της νύχτας που λυμαίνονται τα νυχτερινά μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.

    Ο υψηλόσωμος Αλβανός είναι άτομο γνωστό στην πλατεία καθότι είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης ενώ άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην περιοχή μιλούν για μια προσχεδιασμένη από καιρό εκτέλεση. Το θύμα το τελευταίο διάστημα άλλαζε συχνά τρόπους μετακίνησης κυκλοφορώντας πότε με γρήγορα αυτοκίνητα και πότε με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Ωστόσο φέρεται να μην φυλαγόταν μολονότι είχε αρκετά, ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός από τις σφαίρες του μασκοφόρου εκτελεστή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ‘Εξαλλος ο Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τον Άρη: «Παίκτες, προπονητές ντροπή σας! Να παραιτηθείτε όλοι»

     O ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη...

    Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της Καλομοίρας για τα γενέθλιά της: «Σ’ αγαπώ»

    Δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε ο σύζυγος της Καλομοίρας στην ίδια για...

    Ληστεία-θρίλερ στην Κατερίνη: Του άρπαξαν το όχημα, τον παρέσυραν και εξαφανίστηκαν με κοσμήματα αξίας €300.000

    Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της...