“Εφυγε” ο Δημήτρης Καπλάνης, μόλις 55

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην κοινότητα της Νέας Φιγαλείας, αλλά και σε όλον τον δήμο Ζαχάρως, η είδηση της απώλειας του Δημήτρη Καπλάνη, σε ηλικία μόλις 55 ετών.
    Ο εκλιπών ήταν ενεργό μέλος σε όλους τους τοπικούς φορείς και είχε προσφέρει τεράστιο έργο στην κοινότητα, ενώ ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.
    Μετά από αυτήν την θλιβερή είδηση αποφασίστηκε από την τοπική κοινότητα Νέας Φιγαλείας: «Με ομόφωνη απόφαση όλων των τοπικών φορέων εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους για τον απρόσμενο θάνατο του ενεργού μέλους σε όλους τους φορείς, Δημήτρη Αθ. Καπλάνη (ετών 55) και εν συνεχεία ανακοινώνουμε ότι αναστέλλονται οι προγραμματισμένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (φωταγώγηση καραβιού και Φάτνης στη Νέα Φιγαλεία και φωταγώγηση δέντρου στη Φασκομηλιά, όπως και ο ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας μας με τον Ολ. Λαμπετίου».

    ΠΗΓΗ: patrisnews.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πεπόνι: Πόσο θρεπτικό είναι και πότε θέλει προσοχή

    Το πεπόνι αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού,...

    Ο Δήμος Πατρέων… λίγο πριν τη σύνταξη – Μόνο 22 από τους 918 εργαζόμενους κάτω των 40 ετών!

    Η εικόνα μιας υπολειτουργούσας πόλης δεν οφείλεται πάντα σε...

    Πόσο βαθύς είναι ο κόλπος; Τι πρέπει να ξέρετε

    Έρευνες έχουν δείξει ότι το μέσο βάθος ενός κόλπου...

    ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΜΑΙΖΩΝΟΣ: Μετακομίζει γνωστό Πατρινό κατάστημα και έρχεται πολυεθνική που νοικιάζει ακίνητο με… 14.500 ευρώ το μήνα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%b6%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%bd%cf%89/