“Πάγωσαν” από τον ξαφνικό θάνατο 34χρονης! Ηταν μαζί με τον άνδρα της και τα δύο παιδιά τους

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ρεθύμνου θρηνεί τον θάνατο της 34χρονης Νικολέτας που έσβησε αιφνίδια σε ηλικία 34 μόλις ετών.

    Η Νικολέτα βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου και τα παιδιά τους, όταν έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη νέα άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με το cretapost.

    Φλίγκος

    Η είδηση του θανάτου της 34χρονης πάγωσε την τοπική κοινωνία μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή στην πόλη. Η Νικολέτα ήταν από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Δυστυχώς, η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή απέναντί τους και η Νικολέτα χάθηκε ξαφνικά μόλις στα 34 της χρόνια.

    Πολλοί φίλοι και άνθρωποι που γνώρισαν την υπερδραστήρια και δημιουργική νέα κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα οδύνης για τον θάνατό της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τζένιφερ Άνιστον: Ο νέος της σύντροφος, Τζιμ Κέρτις εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της

    Ο νέος σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον, Τζιμ Κέρτις, τη συνόδευσε στην...

    Μαρία Ιωαννίδου για Φρέντυ Γερμανό: Ήταν πολύ άδικο που πέθανε τόσο νέος, ήταν μια τεράστια απώλεια

    Στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού αναφέρθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, εκφράζοντας τη θλίψη...

    Κυψέλη: Συνελήφθη 59χρονος που πυροβόλησε υπάλληλο καθαριότητας

    Στη σύλληψη ενός 59χρονου προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης...

    Συνελήφθη 58χρονος που είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

    Στη σύλληψη ενός άνδρα για παράνομη οπλοκατοχή προχώρησε το μεσημέρι της...