“Πάτρα Ενωμένη”: Κακοτεχνίες στο γήπεδο Σαραβαλίου: Το… εργοτάξιο καλά κρατεί!

Ημερομηνία:

Σε ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” με επικεφαλής τον Κώστα Σβόλη, αναφέρονται τα εξής:

PHILOXENIA

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων, προφανώς, δεν κόπτεται για  τα προοριζόμενα για έργα  χρήματα του Ελληνικού λαού.

Ως επιβλέπουσα αρχή του έργου αντικατάστασης και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Σαραβαλίου, αποδέχτηκε να παραλάβει το έργο έχοντας σαφείς τεχνικές αδυναμίες και απαράδεκτα ελαττώματα.

Δεν είναι δυνατόν να παραλαμβάνει το έργο όταν υπάρχουν εμφανείς καθιζήσεις  στην τελική επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των αθλούμενων.

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται  αποδεκτοί  ισχυρισμοί ότι δήθεν το έργο αφορούσε μόνο την αλλαγή του χλοοτάπητα και όχι την επιδιόρθωση εδαφικών ανωμαλιών. Στις συμβατικές υποχρεώσεις του εργολάβου ήταν και ο καθαρισμός και η ισοπέδωση της επιφάνειας και η αποφυγή καθιζήσεων.

Η Δημοτική Αρχή είχε την ευχέρεια-υποχρέωση  να μην παραλάβει το έργο και να υποχρεώσει τον εργολάβο να προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Δεν το έπραξε και φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για την κατασκευαστική ατέλεια αλλά κυρίως για το απευκταίο ενδεχόμενο τραυματισμού αθλητή.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής το «εργοτάξιο καλά κρατεί».  Όχι μόνο τα έργα καθυστερούν αλλά και υστερούν σε ποιότητα και ασφάλεια. Αφήστε τις υποκριτικές κορώνες για τα, κατά εσάς, αστικά κόμματα και ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Εκτός αν το ποσό των 350.000 περίπου ευρώ σας φαίνεται αμελητέο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Φόβοι για εκατοντάδες νεκρούς στο Νεπάλ: Τα σενάρια για το πώς προκλήθηκε το χάος, δείτε συγκλονιστικά βίντεο

Οι πλημμύρες στο Νεπάλ και η κατολίσθηση στο Θιβέτ προκάλεσαν εκτεταμένη καταστροφή, με...

«Η μητέρα μου έγραψε τις συντεταγμένες όπου έπεσε ο πατέρας μου»- Η αποκάλυψη του γιου του 66χρονου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 66χρονου Ισπανού επιχειρηματία...

Γιου Τινγκ: Το τελευταίο σήμα του κινητού και το κρίσιμο ραντεβού των 16:00

Άκαρπες παραμένουν, τρεις μήνες μετά, οι έρευνες για τον...