“Πετσί και κόκκαλο” η Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Κάτω από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας , η Ρούλα Πισπιρίγγου πέρασε το κατώφλι της 35ης τακτική ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

    Με αθλητική αμφίεση και εμφανώς αδυνατισμένη, η Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγήθηκε, με ισχυρά μέτρα ασφαλείας, στην 35η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, που σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα πορίσματα των δικαστικών αρχών, αποτελούν εγκληματικές ενέργειες.

    Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

    Προηγήθηκε το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα που κατέληγε ότι η Μαλενα και η Ίριδα έφυγαν από ασφυκτικό θάνατο.

    Η κατηγορούμενη ωστόσο ζήτησε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία της η οποία ορίστηκε για τις 16 Νοεμβρίου.

     

    "Πετσί και κόκκαλο" η Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σούπερ μάρκετ: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο ράφι – Τι θα ισχύσει για τις προσφορές

    Αντιμέτωποι με εντελώς νέα δεδομένα, αναφορικά με τις προωθητικές...

    Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα πάρουν διπλή αύξηση

    Η επικείμενη αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού από την 1η...

    Κίνα: Ρομπότ επιτέθηκε σε ανθρώπους – ΒΙΝΤΕΟ

    Στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ στην Κίνα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο...
    Best Shop