“Στα κάγκελα” οι έμποροι της Πάτρας – Δεν κάνουν πίσω! Ολοι έξω με ποτά στα χέρια… και οι έμποροι με κατεβασμένα ρολά

    Ημερομηνία:

    Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει το άνοιγμα του λιανεμπορίου (από Δευτέρα) σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα. Σε έκτακτη συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, αποφάσισε να βγει στο “αντάρτικο” και να ανοίξουν τα καταστήματα χωρίς προσωπικό, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους εργαζομένους.

    Παράλληλα, λήφθηκε η απόφαση για μπαράζ κινητοποιήσεων τις επόμενες ημέρες με πρώτο σταθμό την Κυριακή (04/04) και την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα. Ο Εμπορικός Σύλλογος προγραμματίζει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο και το Επιμελητήριο.

    GLEARNET

    Θυμός και στη Θεσσαλονίκη

    Να αναιρέσει την απόφαση για αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη, καλεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της πόλης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ-ΑΛΙΑΝΑΚΗ ΕΤΩΝ 86 Κηδεύουμε την Πέμπτη 16-10-2025...

    Καλάβρυτα: Εξελίξεις με το Νοσοκομείο σε συνάντηση Δημάρχου – Υπουργού Υγείας (Φωτο)

    Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είχε το...