Ραγκούσης για Predator- Απίστευτη καταγγελία στη Βουλή: Κινητό πολίτη μολύνθηκε μέσω sms για εμβόλιο!

    Ημερομηνία:

    Πολίτης που ανέμενε sms για τον εμβολιασμό του επιμολύνθηκε από sms του λογισμικού παρακολούθησης Ρredator.

    Την καταγγελία αυτή έκανε στην Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, απαιτώντας απαντήσεις στην Βουλή από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη.

    Όπως ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ «πολίτης του οποίου το κινητό παγιδεύτηκε με predator δέχθηκε μήνυμα με παραποιημένη την διεύθυνση emvolio.gov.gr”. Εξήγησε πως ο συγκεκριμένος πολίτης “αντί να πάρει το κανονικό sms για το ραντεβού του εμβολιασμού πήρε sms με predator”.

    Ο Γιάννης Ραγκούσης έθεσε το ερώτημα του “πως γνώριζαν οι χειριστές το predator το αυστηρό προσωπικό δεδομένο του πολίτη” τονίζοντας πως “ο πολίτης πάτησε το link και επιμολύνθηκε. Με βάση αυτά απαίτησε “να έρθει ο κ. Πιερακκάκης να δώσει εξηγήσεις αναρωτώμενος αν «υπάρχει ενιαίο κέντρο με το Predator” και την βάση δεδομένων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2026

    ΚΗΔΕΙΑ Την  πολυαγαπημένη  μας ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ (χήρα) ΚΩΝ. ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΔΑΣΚΑΛΑ...