Rapid test: Πού θα γίνουν δωρεάν στην Αχαΐα την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων (Rapid test) προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    GLEARNET

    Για αύριο Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:00 ως τις 20:00), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.” Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας” αναφέρει η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Mega τον… περίμεναν, αλλού «κλείδωσε» ο Σεφερλής

    Ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται ότι αλλάζει τηλεοπτική στέγη μετά το τέλος της...

    Ποιότητα της εργασίας και εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις

    ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ (*) Η σημερινή κατάσταση στην αγορά εργασίας...

    Πάτρα: Πρώτος σε ψήφους ο Δημήτρης Μπαρμπούνης

    Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπαρμπούνης κατά την...

    Πατέρας ταρακούνησε βίαια το μωρό του και το παιδί πέθανε 4 χρόνια αργότερα – Ζήλευε την σύζυγό του που είχε βγει με φίλες της

    Ένας τραγικός θάνατος συγκλονίζει τη Βρετανία, καθώς ένας πατέρας καταδικάστηκε...