Rapid test: Που θα γίνουν Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό, εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς σε περιοχές της Αχαΐας.

    Για αύριο Σάββατο 10 Ιουλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 08:30 με 20:30).

    Την Κυριακή 11 Ιουλίου θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 08:30 με 20:30) για το ευρύ κοινό.

    Για τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 08:30 με 20:30) για το ευρύ κοινό.  Επίσης την ίδια ημέρα θα πραγματοποιούν δειγματοληψίες για το ευρύ κοινό, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων από τις 9 το πρωί μέχρι τις 14:30.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εισαγγελείς σε Αγρίνιο, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Λάρισα ανέλαβαν την υπόθεση

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα της Ευρωπαϊκής...

    Και όμως, το κόστος της «καλής ζωής» μειώνεται – Οι 15 ακριβότερες πόλεις

    Η «καλή ζωή» έγινε λίγο λιγότερο ακριβή, καθώς η...

    Πολυτέλεια η μία εβδομάδα διακοπών για τους μισούς Ελληνες

    Ούτε μία εβδομάδα διακοπών δεν μπορεί να σηκώσει οικονομικά...

    Νέα “βόμβα”: Σημαντικές ελλείψεις σε τουλάχιστον 100 υποθέσεις διαπιστώθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών!

    Όλα από την αρχή ελέγχονται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της...