«Red Notice»: Η πιο ακριβή παραγωγή του Neflix έρχεται στους κινηματογράφους – Δείτε το τρέιλερ

    Ημερομηνία:

    Μια δυνατή Χολυγουντιανή τριάδα, αποτελούμενη από τους Γκαλ Γκαντότ, Ράιαν Ρέινολντς και Ντουέιν Τζόνσον, πρωταγωνιστεί στην πιο ακριβή παραγωγή του Netflix, μια ταινία γεμάτη δράση, χιούμορ, επαγγελματίες και απατεώνες, το «Red Notice». Η ταινία, που θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου, έχει 200 εκατομμύρια δολάρια μπάτζετ και ένα τρέιλερ που υπόσχεται γέλιο και επικές σκηνές δράσης.

    Red Notice

     

    Κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Τζον Χάρτλι (Ντουέιν Τζόνσον), ο οποίος αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης. Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς) με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα “The Bishop” (Γκαλ Γκαντότ). Η υπέρτατη αυτή περιπέτεια ταξιδεύει τους τρεις πρωταγωνιστές σε όλο τον κόσμο: σε πίστα χορού, παγιδευμένους σε μια απομονωμένη φυλακή, μέσα στη ζούγκλα, και ακόμα χειρότερα…τους αναγκάζει να είναι διαρκώς ο ένας μαζί με τον άλλον!

    Ο σκηνοθέτης Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ, ενώνει τις δυνάμεις των γνώριμων στις ταινίες δράσης ηθοποιών και παραδίδει μια ταινία υψηλών προδιαγραφών. Ο ίδιος μιλώντας για τους πρωταγωνιστές αναφέρει: «Οι τρεις τους έχουν τρομερή χημεία εντός και εκτός του σετ. Όταν δεν γύριζαν οι κάμερες, εκείνοι διασκέδαζαν και αστειεύονταν ακριβώς όπως όταν ήταν μπροστά από την κάμερα. Όταν δημιουργείς χορογραφίες για τις μάχες μεταξύ τριών τεράστιων ηθοποιών, πρέπει να σιγουρευτείς πως όλοι έχουν την ευκαιρία να λάμψουν».

    Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Ντουέιν Τζόνσον, ανέφερε: «Το να δουλεύει κανείς με τον Ντουέιν, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός σταρ στον κόσμο, θέτει τον πήχη πολύ ψηλά. Κάθε φορά, προσπαθώ να του δείχνω κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ”. “Ο Ράιαν Ρέινολντς ήταν περισσότερο από χαρούμενος να επικεντρωθεί στο να λέει έξυπνες ατάκες από το να σπάει κεφάλια”, συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως “ο ρόλος της Γκαλ Γκαντότ είναι πολύ κοντά στο πώς είναι η ίδια στην πραγματική ζωή. Είναι αστεία, πολύ γοητευτική και λίγο πονηρή».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...

    Μυθικός Τεντόγλου: «Πέταξε» με κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

    Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίζεται σε τρομερή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων...