RGC 2022- Σκρέκας: Έχουν διατεθεί 4.3 δισ. ευρώ για τη στήριξη επιχειρήσεων και νοικοκυριών

    Ημερομηνία:

    Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, απηύθυνε διαδικτυακό μήνυμα στο Regional Growth Conference 2022, το οποίο πραγματοποιείται από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

    Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι ευρωπαϊκές οικονομίες εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης, η οποία οξύνεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο κ. Σκρέκας τόνισε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει διαθέσει ήδη 4.3 δισ. ευρώ για τη στήριξη επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

    Παράλληλα, επιταχύνεται η πράσινη μετάβαση, η οποία αποτελεί τη μοναδική λύση για την ενίσχυση της ενεργειακής ανταγωνιστικότητας της χώρας. Ακόμη, υπογράμμισε πως η Ελλάδα αναπτύσσει το ενεργειακό της δίκτυο με γοργούς ρυθμούς. Τέλος, αναφέρθηκε στο σχέδιο της κυβέρνησης για την εξοικονόμηση ενέργειας στον τομέα του δημοσίου, ενώ ανακοίνωσε και την απλοποίηση της αδειοδοτικής διαδικασίας νέων έργων ΑΠΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Calamarata με φρέσκο καλαμάρι: H συνταγή του σεφ Giuseppe Mancino που θα σας ενθουσιάσει

    Η γαστρονομία είναι μια τέχνη που εξελίσσεται συνεχώς, συνδυάζοντας...

    Πόσο συχνά και τι διάρκεια πρέπει να έχουν οι κενώσεις του εντέρου

    Οι συνήθειες στις κενώσεις του εντέρου διαφέρουν από άνθρωπο...

    e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε στα ΑΤΜ από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου

    Συνολικά 74.662.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 88.722 δικαιούχους από...

    Eurobasket: Η ανάρτηση του Σενγκούν με τον Κεμάλ μετά την πρόκριση κόντρα στην Ελλάδα και το σχόλιο «Δεν θα ήταν ωραίος καιρός για θάλασσα;»

    Η Εθνική Τουρκίας προκρίθηκε χθες βράδυ στον τελικό του Eurobasket για πρώτη φορά...