Ρόδος: Πέθανε η τουρίστρια που παρασύρθηκε από 19χρονο οδηγό

Ημερομηνία:

Στο Νοσοκομείο Ρόδου άφησε την τελευταία της πνοή η Γερμανίδα τουρίστρια που είχε μεταφερθεί επειγόντως το βράδυ της Παρασκευής, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο, έχοντας παρασυρθεί μαζί με τον σύντροφο της από 19χρονo.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το σοβαρό τροχαίο, σημειώθηκε χθες βράδυ στη Ρόδο. Θύμα αυτή την φορά, ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών, που βρισκόταν στο νησί για να περάσει τις διακοπές του. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 74χρονη Γερμανίδα τουρίστρια.

Συγκεκριμένα, χτύπησε στο πόδι της (ακρωτηριάστηκε το κάτω άκρο) στο κεφάλι και στον θώρακα, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Ρόδου. Ο Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε ελαφρά. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Φαληρακίου. Ο 19χρονος οδηγός συνελήφθη από την Αστυνομία.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 η Αγγελική Γιαννακοπούλου

KHΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας σύζυγο, μητέρα,κόρη,γιαγιά,αδελφή & θεία ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΥΖ.  ΚΩΝ...

Ο Προμηθέας συνετρίβη 73-103 από τη γερμανική Ράστα Φέχτα

Αντέχοντας μόνο ένα δεκάλεπτο, ο Προμηθέας συνετρίβη 73-103 από...