Ρόδος: Σκότωσαν ελάφια και έκοψαν και τα κέρατα σε ένα

    Ημερομηνία:

    Άγνωστοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τουλάχιστον τρία ελάφια στην περιοχή Πλυμμύρι στη Ρόδο. Μάλιστα στο ένα από αυτά, έκοψαν και τα κέρατα.

    Η Διευθύντρια της Δασικής Υπηρεσίας, Καίτη Μπαλατσούκα, μιλώντας στην ΕΡΤ, Νοτίου ανέφερε ότι τα ελάφια που βρέθηκαν νεκρά από πυροβολισμό είναι περισσότερα, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον ακριβή αριθμό. «Υπάρχει δραστηριότητα στη συγκεκριμένη περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Σημείωσε δε, ότι το όπλο ήταν μονόβολο, που παίρνει μεγαλύτερο μέγεθος φυσιγγίου, για τη θανάτωση μεγάλων ζώων.

    Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της αποτρόπαιας πράξης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Την Τετάρτη στον Πύργο η κηδεία της μητέρας της Αγγελικής Νικολούλη

    Βαθιά συγκίνηση προκάλεσε η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη, η...

    Δείτε τι έγινε στην πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση στην Πάτρα -βίντεο που ανέβασε και η ίδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b9-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82/

    Αχαϊα: Τρία χρόνια χωρίς την Δήμητρα Κλουκινιώτη

    Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο της Δήμητρας Κλουκινιώτη....