Ρόδος: Συνελήφθη η μητέρα ενός 12χρονου που εντοπίστηκε να περπατά μόνος στην Εθνική Οδό

    Ημερομηνία:

    Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται μία 43χρονη, η οποία συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, αφού ο 12χρονος γιος της εντοπίστηκε να κυκλοφορεί μόνος του στην Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου.

    Το περαστικό σημειώθηκε την 23η Φεβρουαρίου 2025, στις 14:30 το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου εντόπισαν τον ανήλικο να περπατά μόνο του στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου.

    Το παιδί εντοπίστηκε να κατευθύνεται από την περιοχή Αφάντου προς τη Ρόδο, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία του, χωρίς την παρουσία ή την επίβλεψη των γονιών του. Μετά τον εντοπισμό του, οι αστυνομικοί το μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου για την ασφάλειά του.

    Δύο ώρες αργότερα, στις 16:30, η μητέρα του, 43 ετών, προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα αναζητώντας τον γιο της, οπότε και συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, ενώ έχει κινηθεί η διαδικασία προανάκρισης για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε μόνο του στην επικίνδυνη οδό. Παράλληλα, εξετάζεται αν υπάρχουν άλλες περιπτώσεις αμέλειας ή κινδύνου για τον ανήλικο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης νάρκης του Β’ Παγκοσμίου στον Πύργο

    Με ελεγχόμενη έκρηξη καταστράφηκε νάρκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που είχε εντοπιστεί στην...

    Οι εξηγήσεις του Λευκού Οίκου για τις μελανιές στο χέρι του Αμερικανού προέδρου

    Ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του Προέδρου των...

    Τα οικονομικά αυτών των ζωδίων βελτιώνονται από τις 20 του μήνα

    Τρία ζώδια προσελκύουν την οικονομική επιτυχία όλη την εβδομάδα από τις...

    «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε οργασμό»

    Το να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει σε οργασμό δεν είναι...