Ρομά έστειλαν αυτοκίνητο πάνω σε διμοιρία στον Ασπρόπυργο – Είχαν βάλει μπαστούνι στο γκάζι

    Ημερομηνία:

    Σε μια πρωτοφανή ενέργεια που είχε ως στόχο τον τραυματισμό ανδρών των ΜΑΤ, προχώρησαν Ρομά στον Ασπρόπυργο.

    Κατά την διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Πέμπτης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το L&O, τοποθέτησαν ένα μπαστούνι πάνω στο γκάζι αυτοκινήτου, το οποίο προσπάθησαν να στερεώσουν στο κάθισμα του οδηγού και το κατεύθυναν προς το σημείο που βρισκόταν μια διμοιρία των ΜΑΤ.

    Φλίγκος

    Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο δεν είχε οδηγό και για καλή τους τύχη, το μπαστούνι φαίνεται πως απομακρύνθηκε από το κάθισμα με αποτέλεσμα να μειωθεί η ταχύτητα του οχήματος και να περάσει από δίπλα τους μέχρι να σταματήσει σε πεζοδρόμιο.

    GLEARNET

    Κατά την διάρκεια των επεισοδίων το βράδυ της Πέμπτης οι άνδρες των ΜΑΤ δέχτηκαν βροχή από μολότοφ από ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 18χρονου την περασμένη Παρασκευή στο Πέραμα, ενώ αυτήκοοί μάρτυρες ανέφεραν δεκάδες πυροβολισμούς στον αέρα.

    Ρομά έστειλαν αυτοκίνητο πάνω σε διμοιρία στον Ασπρόπυργο - Είχαν βάλει μπαστούνι στο γκάζι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...