Ρωσία: Τον δάγκωσε γουρούνι και πέθανε από αιμορραγία!

    Ημερομηνία:

    Έρευνα ξεκίνησε η εισαγγελία της ρωσικής περιφέρειας του Ιρκούτσκ για τον θάνατο ενός κατοίκου του χωριού Τέλμα μετά από δάκωμα από γουρούνι.

    «Στο χωριό Tέλμα, στην περιοχή Ουσόλσκι, ένα κοπάδι από γουρούνια που έβοσκαν μόνα τους μπήκε στο οικόπεδο ενός κατοίκου. Ενώ προσπαθούσε να τα διώξει τον δάγκωσε ένα από αυτά στο πόδι, με αποτέλεσμα να πεθάνει από μεγάλη απώλεια αίματος σε ιατρικό ίδρυμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισαγγελίας.

    Σημειώνεται ότι μετά το περιστατικό αυτό, η εισαγγελία της πόλης Ουσόλιγιε-Σιμπρίσκογιε οργάνωσε έλεγχο για τη διασφάλιση της τήρησης της νομοθεσίας για τη διατήρηση οικόσιτων ζώων.

    Το Ιρκούτσκ είναι πόλη της ρωσικής Άπω Ανατολής, κοντά στα σύνορα με τη Μογγολία, και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην κτηνοτροφία.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Basket League: Κανονικά στον 4ο τελικό Φουρνιέ και Ναν για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

    «Φωτιά» παίρνει το κλίμα λίγες ώρες πριν το τζάμπολ...

    Η Χαϊντεραμπάντ από την Πάτρα απέχει περίπου 6.000 χλμ.! Τι σχέση έχει με την πρωτεύουσα της Αχαϊας; Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος δίνει την απάντησης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%80/

    Θρίλερ στην Πλαζ της Πάτρας με 5χρονο αγόρι! Πώς το έσωσε ο ναυαγοσώστης

    Αγιο είχε ένα 5χρονο αγόρι το οποίο κινδύνευσε να...