Ρούλα Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που κατέθεσε χτες

    Ημερομηνία:

    Απορρίφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας η αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που κατέθεσε χθες (11.01.2023) η Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Μετά την απόρριψη της αίτησης που υπέβαλε, αναμένεται πλέον η ολοκλήρωση της απολογίας της κατηγορουμένης, Ρούλας Πισπιρίγκου, από το σημείο που σταμάτησε χθες.

    Το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας που χειρίζεται τις υποθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας κατατέθηκε για δεύτερη φορά για μεροληψία της δικαστικής λειτουργού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Απολογιστικό Δελτίο Εκδηλώσεων Πολυφωνικής

    Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των φετινών...

    Σφοδρή επίθεση Μαρινάκη στο ΠΑΣΟΚ για το «παρών» στην άρση ασυλίας: Μέγιστο κοινοβουλευτικό ατόπημα

    Σφοδρότατη επίθεση κατά της αντιπολίτευσης και κυρίως κατά του...

    ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΙΟΥ: «Ένας στεφανιογράφος και ένας επιπλέον αγγειογράφος στην φαρέτρα του ΠΓΝΠ» (Ηχητικό)

    Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Δημήτρης Μπάκος,...

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Χτίσαμε τη σχέση μας μετά τον χωρισμό, προσπαθούμε να συμβαδίσουμε»

    Τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη υποδέχτηκε η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή...