Ρούλα Πισπιρίγκου: Όταν έδινε συνέντευξη ως διαιτητής και έλεγε ότι οι κόρες της θα «ακολουθήσουν τον δρόμο της»

    Ημερομηνία:

    Μέσα στον κυκεώνα των εξελίξεων και ανατροπών για την υπόθεση-θρίλερ του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, κάθε νέα είδηση γύρω από την ταραχώδη ζωή της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τη δίωξη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, φωτίζει πτυχές του ψυχικού της κόσμου. Με τις έρευνες να συνεχίζονται, την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κατηγορούμενης να έχει ζητηθεί από την ανακρίτρια και τον εν διαστάσει σύζυγό της να καταφέρεται εναντίον της, ένα βίντεο αποκαλύπτει ότι η Πισπιρίγκου υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου, σφυρίζοντας σε γήπεδα όπου γνώρισε τον Μάνο Δασκαλάκη.

    Τα τελευταία λεπτά της συνέντευξης προκαλούν ανατριχίλα, με την τότε 27χρονη γυναίκα να μιλά για το μέλλον των δύο – μέχρι τη στιγμή εκείνη – παιδιών της. Στη συνέντευξη, σε μέσο ενημέρωσης της Πάτρας, εξηγεί πώς γνωρίστηκε με τον Μάνο, ενώ διακρίνεται η αδυναμία που τρέφει για όσα αρέσουν σε εκείνον.

    «Από πολύ μικρή ήμουν στα γήπεδα, στον χώρο του ποδοσφαίρου» λέει στο ξεκίνημα του βίντεο η κατηγορούμενη για να προσθέσει αργότερα το εξής αντιφατικό στοιχείο: «Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν με αντιπροσωπεύει ως άθλημα».

    Τη στιγμή εκείνη, η δημοσιογράφος που κάνει τη συνέντευξη ρωτά τη Ρούλα πώς είναι δυνατόν να μην της αρέσει το ποδόσφαιρο ενώ ασχολείται με τη διαιτησία του αθλήματος. Εστίασε πολύ στον τότε σύζυγό της: «εκεί γνώρισα τον άντρα μου, ό,τι καλύτερο». Επισήμανε, ειδικότερα, ότι τον γνώρισε στη γιορτή των Φώτων, σε έναν από τους αγώνες που εκείνη βρισκόταν στη διαιτησία και ο Μάνος στη θέση του τερματοφύλακα.

    «Έφαγε ένα γκολ, η ομάδα του Μάνου κέρδισε όμως 7-1» σημείωσε. Εξήγησε στην πορεία της συνέντευξης ότι σταμάτησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη διαιτησία λόγω των παιδιών της, συμπλήρωσε ύστερα από λίγο όμως ότι θα συνεχίσει για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

    Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η Πισπιρίγκου μιλά για το μέλλον των παιδιών της, προτού βρουν μοιραίο τέλος. Μάλιστα, εκτιμά ότι η μία της κόρη, επειδή «αγαπά τη μπάλα», θα ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι με τα κλειδιά στο σπίτι μας

    Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν τη νύχτα πριν πέσουν για ύπνο...

    Αυτοί είναι οι χειρότεροι επιβάτες στο αεροπλάνο

    Όταν πετάς με αεροπλάνο, η εμπειρία του ταξιδιού δεν...

    Πιτόγυρο: Ένα ιερό έδεσμα που δεν επιδέχεται αλλαγές

    Το πιτόγυρο δεν είναι απλά ένα φαγητό. Είναι ένα...

    Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι; Απιστίες, διαζύγια και ο μύθος της μονογαμίας

    «Α, α, κρουαζιέρα θα σε πάω/ A, α, γιατί...