Ρούλα Πισπιρίγκου: Σκότωσε τη Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη, λέει ο εισαγγελέας

    Ημερομηνία:

    Την πρόταση του Εισαγγελέα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με το θάνατο του ενός εκ των τριών παιδιών της, της Τζωρτζίνας, αποκαλύπτει η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των τριών κορών της, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας. Όπως αναφέρει ο Εισαγγελέας στην πρόταση του, η μητέρα σχεδίασε τη δολοφονία της Τζωρτζίνας για να εκδικηθεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, για τις απιστίες του.

    “Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με το σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζηγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέοι Διάλογοι «φωτιά» των επίορκων τελωνειακών στο Μαυρομάτι: «Βάλε για ένα καφέ, γιατί θα σε γ…ω τώρα»

    Απύθμενη οργή προκαλούν οι θρασύτατοι διάλογοι του κυκλώματος των...

    ΝΔ: Σχέσεις σε τεντωμένο σκοινί μεταξύ υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών

    Ισορροπίες που μετά βίας κρατιούνται, παρασκηνιακά (ή και δημόσια)...

    Βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων: «Μύλος» με την επιβολή τέλους επιτηδεύματος και τα «υποκαταστήματα»

    Σε ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια εξελίσσεται η υπόθεση...

    Ο θερμικός θόλος «έφτασε» μαζί με κύμα καύσωνα – Δευτέρα και Τρίτη οι χειρότερες μέρες

    Ξεκίνησε χθες, και από σήμερα Κυριακή (06.07.2025) επιδεινώνεται η...