Σάλμα Χάγιεκ: Τον Αύγουστο πάνω στο στρώμα της

    Ημερομηνία:

    Η Σάλμα Χάγιεκ φόρεσε το μπικίνι της και πήγε για μπάνιο, όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς ακολούθους της στο Instagram.

    Το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιουλίου, η Μεξικανή ηθοποιός ανέβασε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στην εφαρμογή, που μετρά πάνω από 28 εκατομμύρια ακολούθους, μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει μέσα από την πισίνα, χωρίς να αποκαλύπτει, πού παραθερίζει.

    Με ένα πράσινο μπικίνι με ροζ λεπτομέρειες, η Μεξικανή σταρ φωτογραφήθηκε από την ώρα που απολάμβανε τον ήλιο πάνω σε ένα λευκό στρώμα. «Περιμένοντας τον Αύγουστο» έγραψε στη δημοσίευσή της.

    Δείτε τις φωτογραφίες

     

    salma838
    salmahagiek

    Η ηθοποιός έχει δείξει στους followers ότι αγαπά ιδιαίτερα το καλοκαίρι και τις φωτογραφίες από τη θάλασσα. Νωρίτερα τον Ιούνιο και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο κάποιος την έχει καταγράψει ενώ «παλεύει» με τα κύματα. Στο κλιπ, η Χάγιεκ προσπαθεί να βγει από το νερό, αλλά τα κύματα την εμποδίζουν και τη ρίχνουν κάτω και εκείνη ξεσπά σε γέλια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Κι όμως αγοράζουν εξοχικά – Το “προφίλ” των αγοραστών

    Η Δυτική Ελλάδα εξελίσσεται σε έναν από τους πιο...

    Βουτιά στον πάγο: Τι μπορεί να μας προκαλέσει ένα ice bath στους 5°C – Οι ειδικοί προειδοποιούν

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b2%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%ac%ce%b3%ce%bf-%cf%84%ce%b9-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b1/

    Πλημμύρισαν διάσημες κορμάρες τα ελληνικά νησιά

    Διάσημες από όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και σωματικά προσόντα...

    Ανατροπή σε υπόθεση ανθρωποκτονίας – Τον σκότωσε η γυναίκα του και το έπαιζε μάρτυρας

    Η 57χρονη Ουκρανή σύζυγος του θύματος, που φαινόταν αρχικά να είναι...