Σάλος με αντιεμβολιάστρια γιατρό: «Τα εμβόλια παρεμβαίνουν στο γενετικό μας υλικό»

    Ημερομηνία:

    Εξηγήσεις στο πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου έχει κληθεί να δώσει μια γιατρός – αρνήτρια του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

    Υποστηρίζει ότι τα εμβόλια επηρεάζουν το γενετικό υλικό των ανθρώπων: «Επιμένουν ότι δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση η ένεση να παρέμβει στο γενετικό μας υλικό. Είναι ψέμα».

    Οι αντιδράσεις από τους συναδέλφους της είναι πολλές, την ώρα μάλιστα που θα περάσει από το Πειθαρχικό για τις απόψεις της.

    Η γιατρός δηλώνει παθολόγος και ότι έχει εργαστεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ενώ πλέον έχει ιατρείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

    Στην ιστοσελίδα όμως του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου εμφανίζεται απλά ως γιατρός, χωρίς καμία ειδικότητα, με την ίδια να επιμένει ότι είναι… ειδήμων στο θέμα των εμβολίων.

    «Με διώκουν, αλλά θα φάνε τα μούτρα τους, γιατί εγώ μιλάω με αποδείξεις», ήταν τα λόγια της γιατρού.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εμμανουήλ Καραλής – Αναστασία Μαγαλιού: Αναζητούν σπίτι για τον έρωτά τους

    Ο Εμμανουήλ Καραλής διαπρέπει στους στίβους και παίρνει δύναμη από την...

    ΠΑΤΡΑ: Oι προγραμματισμένες δράσεις της Κοινο_Τοπίας

    Προτάσεις της Κοινο_Τοπίας για προγραμματισμένα συναπαντήματα:  Μάιος – Ιούνιος κάθε...

    Τρέλανε το διαδίκτυο το διαφανές «κινητό τηλέφωνο» – Το βίντεο στο TikTok που έχει 51 εκατ. views

    Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και έχει ξεπεράσει...

    Οι άδειες φοιτητικές κάλπες δείχνουν ότι η νεολαία είναι προδομένη

    Του Θέμη Μπάκα   Η μεγάλη αποχή στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές,...