Σάλος με το πάρτι της Rita Ora εν μέσω καραντίνας – Η δημόσια συγνώμη

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Η τραγουδίστρια είπε να το γιορτάσει… μυστικά παρά το lockdown σε εστιατόριο του δυτικού Λονδίνου

    Η Rita Ora κατηγορείται ότι έσπασε το lockdown και το περασμένο Σάββατο έκανε πάρτι γενεθλίων με 30 καλεσμένους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» 30 φίλοι της πήγαν κρυφά και μυστικά σε εστιατόριο στο δυτικό Λονδίνο.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μαζί της στο πάρτι ήταν η Cara και Poppy Delevingne καθώς και η αδερφή της Έλενα. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και ο Vas Morgan.

    Κατά τη διάρκεια της νύχτας αστυνομικοί βρισκόντουσαν έξω από το εστιατόριο ενώ προπάθησαν να μπουν από τη μεταλλική πόρτα.

    Η Rita Ora έφυγε από το κτίριο φορώντας μίνι φούστα και μάσκα στο πρόσωπο. «Η Rita και η αδερφή της έφτασαν πρώτες. Ήταν ξεκάθαρο πως περίμεναν κόσμο», είπε ανώνυμη πηγή για να συνεχίσει: «Υπήρχαν πολλοί καλεσμένοι όλοι ντυμένοι με τα καλά τους. Έμπαιναν από την πίσω πόρτα και σεκιουριτάδες ήταν στην μπροστινή πόρτα και φυλούσαν τσίλιες. Όλο αυτό κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εννέα σεισμοί ανοιχτά της Σαντορίνης την τελευταία ώρα – Το μεσημέρι νέα συνεδρίαση της επιτροπής σεισμικού κινδύνου

    Εννέα σεισμοί την τελευταία ώρα ανοιχτά της Σαντορίνης 03/02/2025 08:32 Δήμαρχος...

    Σεισμοί στη Σαντορίνη – Λέκκας: Σχεδόν απίθανο να έχουμε πάνω από 6 ρίχτερ

    Ο ομότιμος καθηγητής διαχείρισης φυσικών καταστροφών Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας...

    Σαντορίνη: Ο καταστροφικός σεισμός 7,5 Ρίχτερ του 1956 με 53 νεκρούς και το τσουνάμι

    Ήταν 5:12 το πρωί της 9ης Ιουλίου 1956 όταν...

    EΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΑΧΑΪΑ: Τον βρήκε νεκρό ο 13χρονος γιος του – Αφησε πίσω 5 παιδιά

    Στο πένθος βυθίστηκε μία ολόκληρη οικογένεια στο Τζάιλο Δυτικής Αχαΐας από...
    Best Shop