Σάλος στην Κρήτη: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της – «Είμαστε ερωτευμένοι», λένε τα παιδιά

    Ημερομηνία:

    Ένα πρωτοφανές περιστατικό αιμομιξίας στην Κρήτη με πρωταγωνίστρια 13χρονη που έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της αποκάλυψε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γ. Καλλιακμάνης.

    Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γ. Καλλιακμάνης, πρόκειται για ένα 13χρονο κορίτσι επίσης από τη Βουλγαρία, όπως και η 15χρονη, που έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της.

    Μάλιστα, τα δύο παιδιά δήλωσαν στην αστυνομία ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο και πως είναι ερωτευμένοι.

    Παρ’ όλ’ αυτά, σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, καθώς το κορίτσι είναι ανήλικο, ενώ παραβιάζεται και ο νόμος περί αιμομιξίας.

    Η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως το κορίτσι βρισκόταν στον 7o μήνα της κύησης. Αμέσως ενημερώθηκε η ασφάλεια Ρεθύμνου και από την προανάκριση προέκυψε, πως η ανήλικη είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον 15χρονο αδελφό της.

    Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε στον 15χρονο δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράβαση του νόμου, που αφορά σε γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...