Σε κλίμα συγκίνησης το στερνό «αντίο» στη μητέρα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Σε κλίμα συγκίνησης κηδεύτηκε στο Αγρίνιο,  το απόγευμα της Παρασκευής (2.8.24),  η Αρετή Παπαχρήστου – Φαρμάκη, μητέρα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.  

    Φλίγκος

    Τα παιδιά της Νεκτάριος, Δώρα και Χάρης, τα εγγόνια της, συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν για πάντα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στις 18:30 το απόγευμα. Στο πλευρό τους για να τους συμπαρασταθούν πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκηση και της πολιτικής σκηνής.

    Για την Εξόδιο Ακολουθία βρέθηκαν στο Αγρίνιο πέραν του κ. Δαμασκηνού και του κ. Ιερόθεου από την Αιτωλοακαρνανία, Μητροπολίτες από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

    ICECAP

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε στεφάνι (όπως και στελέχη της κυβέρνησης) ενώ στην κηδεία παραβρέθηκε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

    Στεφάνια απέστειλαν δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδας και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι  και ο Σπύρος Σκιαδαρέσης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

    Σε κλίμα συγκίνησης το στερνό «αντίο» στη μητέρα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη (ΦΩΤΟ)

    Σε κλίμα συγκίνησης το στερνό «αντίο» στη μητέρα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Τίτλοι τέλους;” στο θέατρο Λιθογραφείον

    Ο Νικόλαος Ε. Καββαδίας κάνει τον Απο-λογισμό ενός ακόμα...

    ΑΙΓΙΟ: 2ο Φεστιβάλ Γκόλφω 2025

    Το 2 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΟΛΦΩ 2025, μετά την περσινή...

    Φιορεντίνα – Μπέτις 2-2: Στον τελικό μέσω παράτασης οι Ανδαλουσιάνοι

    H Μπέτις έφερε ισοπαλία με 2-2 στην Ιταλία απέναντι...

    ΠΑΤΡΑ: Βιασμός… σε κάμερα από τον «Β»! Απίστευτες καταγγελίες

    Σήμερα αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή ο...