Σε κλίμα συγκίνησης το στερνό «αντίο» στη μητέρα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Σε κλίμα συγκίνησης κηδεύτηκε στο Αγρίνιο,  το απόγευμα της Παρασκευής (2.8.24),  η Αρετή Παπαχρήστου – Φαρμάκη, μητέρα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.  

    Τα παιδιά της Νεκτάριος, Δώρα και Χάρης, τα εγγόνια της, συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν για πάντα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στις 18:30 το απόγευμα. Στο πλευρό τους για να τους συμπαρασταθούν πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκηση και της πολιτικής σκηνής.

    Για την Εξόδιο Ακολουθία βρέθηκαν στο Αγρίνιο πέραν του κ. Δαμασκηνού και του κ. Ιερόθεου από την Αιτωλοακαρνανία, Μητροπολίτες από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε στεφάνι (όπως και στελέχη της κυβέρνησης) ενώ στην κηδεία παραβρέθηκε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

    Στεφάνια απέστειλαν δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδας και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι  και ο Σπύρος Σκιαδαρέσης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

    Σε κλίμα συγκίνησης το στερνό «αντίο» στη μητέρα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη (ΦΩΤΟ)

    Σε κλίμα συγκίνησης το στερνό «αντίο» στη μητέρα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η οδός που “πνίγεται” κάθε φορά που βρέχει – φωτό

    Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή της Ηρώων...

    Σε κρίση η ψυχική υγεία των εργαζομένων στην Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%ce%b5-%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7-%ce%b7-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89/

    Επίσημο: Η GAC AION στην Ελλάδα

    Η Inchcape Hellas, επίσημη αντιπρόσωπος των Toyota και Lexus στην Ελλάδα για περισσότερα από σαράντα...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και τη Δευτέρα 27-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ TΗΝ  ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ  ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ χήρα ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΕΤΩΝ 86 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...