Σε «ρυθμούς» ημιμαραθωνίου η Πάτρα – Χιλιάδες οι εγγραφές και 300 οι εθελοντές

    Ημερομηνία:

    Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον 1ο ∆ιεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 9 Απριλίου, με διοργανωτές το Αθλητικό Σωματείο «Πέλοπας» και την εφημερίδα «Πελοπόννησος», υπό την οργανωτική αρωγή της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας.

    Ηδη περισσότεροι από 2.500 αθλητές και αθλήτριες έχουν δηλώσει συμμετοχή, κάτι που σημαίνει ότι από την πρώτη στιγμή η αθλητική διοργάνωση κατατάσσεται στα κορυφαία δρομικά γεγονότα της χώρας. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη, καθώς προσφέρεται μια μοναδική
    εμπειρία στους συμμετέχοντες, που θα τρέξουν σε μια παραθαλάσσια επίπεδη διαδρομή, με θέα τον Πατραϊκό Κόλπο.

    Αφετηρία και τερματισμός του Ημιμαραθωνίου, των 5.000 και των 1.000 μέτρων για παιδιά, είναι η ιστορική πλατεία Γεωργίου.
    Οι οργανωτές έχουν ήδη καταγράψει συμμετοχές δρομέων από την Ευρώπη, όπως φυσικά κι από άλλα μέρη της χώρας.

    Οραμά τους είναι να καθιερωθεί ως θεσμός και παράλληλα να προβληθούν οι ομορφιές και η μακρά πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση της  πόλης, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται ο στόχος του αθλητικού τουρισμού που θα συμβάλει στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

    Οι εγγραφές και στους τρεις αγώνες συνεχίζονται (άνω των 18 ετών για τον ημιμαραθώνιο, άνω των 12 ετών για τα 5.000 μέτρα και μεταξύ 6 – 12 ετών για τα 1.000 μέτρα) και εκτιμάται ότι τελικά θα ξεπεράσουν τις 3.000.

    Το χαρακτηριστικό είναι ότι η διοργάνωση γνωρίζει το εθελοντικό αγκάλιασμα 300 και πλέον Πατρινών, προκειμένου όλα να κυλήσουν με τάξη και ασφάλεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Είμαι θεραπεύτρια αγκαλιάς»: Οι πελάτες την πληρώνουν 1.300 δολάρια τη νύχτα για να αποκοιμηθούν μαζί

    Μια θεραπεύτρια αγκαλιάς μιλά για το ασυνήθιστο επάγγελμά της, αποκαλύπτοντας αναρίθμητοι...

    Ξύδι ή χλωρίνη; Ποιο είναι καλύτερο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας

    Το ξύδι και η χλωρίνη είναι δύο από τα πιο δημοφιλή...

    Επτά λόγοι που «τα ξαναβρίσκουμε» μετά τον χωρισμό

    Ένας χωρισμός προκαλεί σχεδόν πάντα πόνο, δυστυχία και αρνητικά συναισθήματα. Παρόλα...