Σεφ με αστέρι Michelin αποκαλύπτει τις 10 τροφές που τον έσωσαν, μετά την καρδιακή προσβολή λόγω χοληστερίνης

    Ημερομηνία:

    Ένας σεφ με αστέρι Michelin που αναγκάστηκε να αλλάξει τη ζωή του μετά από καρδιακή προσβολή, αποκάλυψε τις αλλαγές που έκανε στη διατροφή του και τον «έσωσαν».

    Ο Sat Bains παραλίγο να χάσει τη ζωή του τον Μάρτιο του 2021, γεγονός που τον οδήγησε τον ιδιοκτήτη εστιατορίου του Νότιγχαμ, βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin, να αλλάξει δραστικά τη διατροφή του και να τρώει τα αγαπημένα του φαγητά με «μέτρο». ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣτΟ ygeiasthemata.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Θόδωρος Τσεντούρος – ΦΩΤΟ

    Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το έτος 1927 από τον Κωνσταντίνο...

    Καύσωνας: Το σύμπτωμα στα χέρια που δείχνει ότι κινδυνεύετε από θερμοπληξία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%af/

    Ιωάννα Τούνη: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον μικρό της γιο, Πάρη

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές...