Σεπόλια: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η 37χρονη μητέρα – «Δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι για να είναι προφυλακισμένη»

    Ημερομηνία:

    Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε, όπως αναμενόταν, η 37χρονη μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς θεωρεί ότι τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρους της είναι ελλιπή. Σημειώνεται πως η μητέρα κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

    Σύμφωνα με τον ANT1, η 37χρονη, μέσω των δικηγόρων της, κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης λόγω ελλιπών στοιχείων.

    Η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, υποστηρίζει ότι τα στοιχεία δεν είναι τέτοια που μπορούν  να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή τη μητέρα και επιθυμεί να την αφήσει ελεύθερη προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και να είναι υπεύθυνη για τη φροντίδα τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Μπήκε να κλέψει αλλά τον κατάλαβε περίοικος- Παράτησε τα κοσμήματα κι έφυγε

    Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και...

    Kαταργείται η Ναυτική Διοίκηση Ιονίου που εδρεύει στην Πάτρα

    Η Β’ φάση της Νέας Δομής των Ενόπλων Δυνάμεων,...

    10 σημάδια στο σώμα που μαρτυρούν ότι η κορτιζόλη βρίσκεται «εκτός ελέγχου»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/10-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8e%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b7-%ce%ba/