Σφοδρή πρόσκρουση ΙΧ σε κολόνα έξω από Γυμνάσιο: Στο νοσοκομείο ο οδηγός ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Ιουνίου 2025, στην περιμετρική οδό του Αγρινίου, ακριβώς έξω από το 7ο Γυμνάσιο της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού, αφού προηγουμένως ανέβηκε στο πεζοδρόμιο.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς και πυροσβεστική δύναμη για τυχόν παροχή βοήθειας και πρόληψη κινδύνων από την πρόσκρουση.

     

    Η Τροχαία Αγρινίου ανέλαβε τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στην περιοχή, όπου καθημερινά κινούνται δεκάδες μαθητές, και η κυκλοφορία είναι αυξημένη ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες. Οι έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος βρίσκονται σε εξέλιξη.

    Σφοδρή Σφοδρή

    Το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, με το μπροστινό μέρος να έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς από την πρόσκρουση στην κολόνα, ενώ καταγράφονται φθορές και στο πεζοδρόμιο.

    Σφοδρή

    Πηγή: sinidisi.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Συνάντηση για τα ζητήματα των τρίτεκνων οικογενειών στη Δυτική Ελλάδα

    Συνάντηση με αντικείμενο τα ζητήματα που αφορούν τις τρίτεκνες...

    Παγκόσμιο υγρού στίβου: Ο Απόστολος Χρήστου πήρε την 8η θέση στον τελικό των 100μ ύπτιο

    Στην έκτη του παρουσία σε τελικό στην έβδομη συμμετοχή του σε παγκόσμιο...

    Ο Φωκίων Ζαΐμης « αρωγός» στην προσπάθεια ανάπτυξης της Αεροπορίας και Αεροναυπηγικής

    «Η Δυτική Ελλάδα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο πεδίο...

    ΠΑΤΡΑ: Καμίνι χωρίς δένδρα η Πλατεία Γεωργίου

    Καμίνι που «βράζει» είναι η πλατεία Γεωργίου τις μεσημεριανές...