Σήμερα η Πάτρα αποχαιρετά τον Θανάση Σωτηρόπουλο – Τον τρίτο ορειβάτη της μοιραίας αναρρίχησης

    Ημερομηνία:

    Σήμερα θα γίνει η κηδεία του άτυχου 40χρονου Αθανάσιου Σωτηρόπουλου που έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο, στα Καλάβρυτα, επιχειρώντας να κάνει αναρρίχηση στον πάγο μαζί με τον Γιάννη Τορέλι και τον Παναγιώτη Τέκο, με αποτέλεσμα να καταπλακωθούν από χιονοστιβάδα, στην περιοχή Ύδατα Στιγός. 

    Φλίγκος

    Για την ανεύρεσή τους στήθηκε πολύωρη επιχείρηση με εναέρια και επίγεια μέσα και εντοπίστηκαν τελικά το απόγευμα της Κυριακής, ενώ για την μεταφορά των σορών οι ομάδες διάσωσης χρειάστηκαν περίπου 6 ώρες για να τις μεταφέρουν στην περιοχή Μεσορούγι Ακράτας, όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρα που τις μετάφεραν στο νοσοκομείο Ρίου.

    ICECAP

    Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στη 1μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Πατρών. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 12.30μ.μ. και η ταφή θα γίνει στη Λάκκα του Δήμου Αιγιαλείας.

    Παράκληση της οικογένειας: Αντί στεφάνων οι δωρεές να διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επιστήμη πίσω από το τέλειο μπριάμ

    Το μπριάμ αποτελεί ένα από τα πιο παρεξηγημένα «λαδερά» φαγητά, της...

    Η Μπέλα Χαντίντ έβαψε ξανθά τα μαλλιά της – Η αλλαγή που έκανε λίγο πριν το Φεστιβάλ των Καννών

    Η Μπέλα Χαντίντ άνοιξε την αυλαία των εμφανίσεών της στο Φεστιβάλ των...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε νωρίς” ο Θανάσης Μπαλάσης – Δεν τα κατάφερε – ΦΩΤΟ

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών...

    Δανάη Λιβιεράτου: Το όνειρό μου είναι να είμαι καλλιτέχνιδα, όχι απλώς ερμηνεύτρια

    Είμαστε οικογενειακώς σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το Παρίσι,...