Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Πατρινό που είχε πάθος με την μπάλα

    Ημερομηνία:

    Ο Τάκης Γουργουρίνης «έσβησε» στα 70 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους. Ήταν άνθρωπος του ποδοσφαίρου και αγαπητός στην κοινωνία της Πάτρας. Είχε διατελέσει πρόεδρος, αλλά και παίκτης στους Αμπελόκηπους και τη Νίκη Προαστείου, ενώ είχε ακόμη αγωνιστεί στους ερασιτέχνες της Παναχαϊκής και τη Θύελλα.

    Με τη σύζυγό του Ρούλα είχαν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αποκτώντας δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Μαρία,. ενώ επαγγελματικά ασχολείτο με το εμπόριο λευκών ειδών.

    Είχε πάθος με την ασπρόμαυρη μπάλα και μάλιστα ακόμη και τις τελευταίες ώρες της ζωής του ρωτούσε για το Μουντιάλ, τον γαμπρό του Σταύρο Κάτσενο. Το τελευταίο διάστημα έδωσε γενναία μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.
    Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 15.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστείου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mega deal Ορτέγκα στον Καναδά: Ο ισχυρός άνδρας της Inditex αγοράζει για $780 εκατ. τον δίδυμο πύργο της Amazon 

    Ο Αμάνσιο Ορτέγκα, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Inditex SA, συμφώνησε να αγοράσει...

    Η αλήθεια πίσω από τα «φυσικά» γλυκαντικά και οι διαφορές τους με τη ζάχαρη

    «Δεν τρώω ζάχαρη. Μόνο σιρόπι αγαύης», λέει μια γυναίκα...

    Μια ξεχωριστή βιωματική δράση στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών- ΦΩΤΟ

    Την Τρίτη στις 11 Νοεμβρίου το προσωπικό της ΕΔΥ...

    Όλα τα μέτρα για μισθούς, φόρους και συντάξεις που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός 2026 (πίνακες)

    Στα 5,94 δισ. ευρώ διαμορφώνεται το συνολικό πακέτο των δημοσιονομικών παρεμβάσεων που ενσωματώνει...