Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα όλο νόημα στον αέρα της εκπομπής της για τα παιδιά και τον Μαραντίνη (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Η Σίσσυ Χρηστίδου την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης , παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κατά την οποία αναφέρθηκε με αρκετές λεπτομέρειες στην προσωπική τους δικαστική διαμάχη.

    Η συνέντευξη αυτή έφερε την απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου μέσω του δικηγόρου της κάνοντας όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές να ασχοληθούν εκτενώς με το θέμα, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε αναφέρει το παραμικρό από την εκπομπή της, ωστόσο σήμερα η ίδια, κατά τη διάρκεια του ”Χαμογέλα και πάλι”, με αφορμή μια ατάκα του Νίκου Συρίγου, έκανε ένα μικρό σχόλιο σχετικό με τα παιδιά της.

    Ν.Σ.: Να σου πω και κάτι, Σίσσυ; Επειδή είναι κάτι, το οποίο το συζητάμε και μεταξύ μας, πού τελειώνει η διακριτικότητα του πατέρα και της μαμάς;

    Σ.Χ.: Σε εμένα θα το πεις;

    Ν.Σ.: Και πού ξεκινάει η ασφάλεια, πόσο να το παρακολουθήσεις το παιδί;

    Σ.Χ.: Καλησπέρα και καλή βραδιά κανονικά.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Επέστρεψε στο Top-10 του κόσμου

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νικητής στο τουρνουά ATP 500 στο Ντουμπάι ,...

    Ηγουμενίτσα: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν επί 30 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

    Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, το...

    Υπουργείο Ανάπτυξης: Πόσο κόστισε φέτος στους καταναλωτές το σαρακοστιανό τραπέζι

    Οι τιμές στα σαρακοστιανά φέτος είναι στα ίδια ή και σε...

    Τέμπη: Στη Λάρισα μεταφέρεται αύριο ο Γεράσιμος – «Δύο χρόνια και η καρδιά του χτυπάει δυνατά, δίνοντας μάχη για την ζωή»

    Δυο χρόνια μετά την εφιαλτική νύχτα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού...
    Best Shop