ΣΚΕΑΝΑ: «Η γνωστή πηγή ρυπαρών ειδήσεων αναπαράγει κατασκευασμένες ειδήσεις»

    Ημερομηνία:

    «Σχετικά με ένα δημοσίευμα που έχει αναπαραχθεί αυτούσιο, όπου εμφανίζει ιδιοκτήτη ΚΥΕ, στην περιοχή των Βραχνεΐκων να ρυπαίνει την θάλασσα καθώς και να έχει συλληφθεί και να του έχει επιβληθεί τεράστιο χρηματικό πρόστιμο, δηλώνουμε πως είναι fake news».

    Αυτό αναφέρει ο ΣΚΕΑΝΑ σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει: «Δυστυχώς η γνωστή πηγή ρυπαρών ειδήσεων αναπαράγει κατασκευασμένες ειδήσεις στον βωμό του λαϊκισμού και των clicks.

    Ο σύλλογος ενημερώθηκε απ’ τις αρμόδιες υπηρεσίες πως κανένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει συμβεί.

    Επιφυλασσόμαστε για κάθε νομική ενέργεια που θα προστατεύσει την φήμη του κλάδου, των ιδιοκτητών εστίασης και εκατοντάδων εργαζομένων απ’ την αβίαστη κίτρινη δημοσιογραφία, που ευτυχώς αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...