ΣΟΚ! Ακρωτηρίασαν τον άνδρα που παρασύρθηκε από όχημα της Πυροσβεστικής

    Ημερομηνία:

    Σε ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 91χρονου άνδρα που παρασύρθηκε από όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως την Παρασκευή, προχώρησαν οι ιατροί στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

    Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Το τραύμα του ήταν σοβαρότατο και οι ιατροί προχώρησαν αναγκαστικά σε ακρωτηριασμό, με τον άνδρα να νοσηλεύεται.

    Μάλιστα, την ίδια μέρα του ατυχήματος άνθρωποι της Πυροσβεστικής έσπευσαν να τον επισκεφθούν στο Νοσοκομείο του Αγρινίου.Παράλληλα, η Τροχαία Αγρινίου ενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ενώ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...