ΣΟΚ! Αυτοκτόνησε 11χρονο παιδί μετά από παρενόχληση

    Ημερομηνία:

    Ένα εντεκάχρονο παιδί, που πήγαινε σε σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού, αυτοκτόνησε λίγο αφότου είχε κληθεί από το σχολείο του για ένα «περιστατικό παρενόχλησης» σε βάρος άλλου μαθητή.

    Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές, η Δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει έρευνα για την «αναζήτηση των αιτιών του θανάτου του», την οποία ανέλαβε η αστυνομία στο Βιτρί συρ Σεν (κοινότητα κοντά στο Παρίσι), όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

    Προτού πηδήξει από το παράθυρο, ο μαθητής έγραψε ένα γράμμα συγγνώμης προς τον μαθητή του που είχε πέσει θύμα της παρενόχλησης, δήλωσε η εισαγγελία σε επικοινωνία με το AFP.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 11χρονος είχε μόλις τιμωρηθεί από τη μητέρα του για περίπτωση παρενόχλησης. Νωρίτερα, είχε κληθεί από το σχολείο του, μαζί με τη μητέρα του, σχετικά με γεγονότα παρενόχλησης σε βάρος άλλου μαθητή, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο σχολικός επιθεωρητής του Κρετέιγ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το «γρουσούζικο» χρώμα για κάθε ζώδιο

    Το να φοράτε διαφορετικά χρώματα μπορεί να επηρεάσει τα συναισθήματά και τις συμπεριφορές...

    Ο δεκάλογος του τέλειου κουραμπιέ

    Πόσες φορές σας έχει τύχει, ενώ λαχταράτε να γευτείτε...

    Αχαϊα: Πήγε σε φιλικό σπίτι, ήπιε, και έπεσε αναίσθητη! Συνελήφθησαν η μητέρα της αλλά και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού

    Παρ' ολίγον τραγωδία στην Αχαϊα, καθώς χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε...