Σοκ για εκπαιδευτικό: Πήγε να σταματήσει άνδρα που ασκούσε βία σε νεαρή… και δέχθηκε χτυπήματα και απειλές! Κατέληξε στο Νοσοκομείο – βιντεο

Ημερομηνία:

Ένα σοβαρό περιστατικό, έλαβε χώρα στην Αμαλιάδα το μεσημέρι της Κυριακής, με εκπαιδευτικό να αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση όταν επιχείρησε να παρέμβει σε επεισόδιο που εκτυλισσόταν μπροστά της, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της Όλγας Αναγνωστοπούλου, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν η ίδια βρισκόταν στην πλατεία και έγινε μάρτυρας έντονης αντιπαράθεσης ανάμεσα σε έναν νεαρό άνδρα και μια κοπέλα. Όπως περιγράφει, ο άνδρας φέρεται να έσπρωχνε επανειλημμένα με δύναμη την κοπέλα, φωνάζοντάς της, ενώ εκείνη, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, δεν αντιδρούσε και προσπαθούσε να διατηρήσει την ισορροπία της για να μην πέσει από τα δυνατά σπρωξίματα.

Τραυματίστηκε όταν προσπάθησε να παρέμβει

Η εικόνα που αντίκρισε, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ilialive.gr, την ώθησε να παρέμβει, φωνάζοντας στον άνδρα να αφήσει ήσυχη την κοπέλα. Παράλληλα, της ζήτησε να πλησιάσει προς το μέρος της, προκειμένου να την προστατεύσει. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εκπαιδευτικός, ο νεαρός φέρεται να στράφηκε εναντίον της και να την έσπρωξε με δύναμη και με τα δύο του χέρια, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματίσει το χέρι της. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, εκείνη την ώρα η πλατεία ήταν σχεδόν άδεια, ενώ σε κοντινό κατάστημα εστίασης βρίσκονταν οικογένεια που διατηρεί γνωστή επιχείρηση στην Αμαλιάδα και αντιλαμβανόμενοι τι συνέβη έσπευσαν να τη βοηθήσουν μετά την πτώση της.

Η καταγγελία για την απόπειρα παράσυρσής της με το αυτοκίνητο

Η περιπέτεια, ωστόσο, φέρεται να μην τελείωσε εκεί. Όπως καταγγέλλει η Όλγα Αναγνωστοπούλου, αφού απομακρύνθηκε από το σημείο και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, άκουσε έντονο θόρυβο από γκάζι αυτοκινήτου πίσω της. Όταν γύρισε, σύμφωνα με την περιγραφή της, αντιλήφθηκε ότι το όχημα κινούνταν με ταχύτητα προς το μέρος της. Η ίδια αναφέρει ότι αναγκάστηκε να αναζητήσει καταφύγιο πίσω από δύο κολώνες, προκειμένου να προστατευθεί και να αποφύγει την βέβαιη πρόσκρουση. Κατά την καταγγελία της, το αυτοκίνητο ήταν παλιό, κόκκινου χρώματος και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ τόσο ο νεαρός άνδρας όσο και η κοπέλα ήταν καλοντυμένοι με προσεγμένη εμφάνιση. Όπως σημείωσε μάλιστα στο ilialive.gr υπάρχουν φωτογραφίες του αυτοκινήτου την στιγμή που φεύγει στο οποίο διακρίνεται και το πρόσωπο της κοπέλας, η τύχη της οποίας δεν έχει γίνει γνωστή.

Στο Νοσοκομείο Πύργου η εκπαιδευτικός

Η εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε από την κόρη της στο Νοσοκομείο Πύργου, καθώς είχε τραυματιστεί από την πτώση της. Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί, στους οποίους η ίδια έδωσε κατάθεση, περιγράφοντας όσα, σύμφωνα με την καταγγελία της, συνέβησαν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου. Το περιστατικό αναμένεται να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε.

Σοκ για εκπαιδευτικό: Πήγε να σταματήσει άνδρα που ασκούσε βία σε νεαρή... και δέχθηκε χτυπήματα και απειλές! Κατέληξε στο Νοσοκομείο - βιντεο

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – ΣΟΚ: Την ήθελε δική του και… την μαχαίρωσε 21 φορές! Yποψήφιος διδάκτορας ο δράστης

Του Κωνσταντινου Φλαμή Στο εδώλιο κάθεται ένας 32χρονος με καταγωγή...

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον οδοντίατρο Μάκη Αρβανιτάκη

ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΝΙΚ. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΙΑΤΡΟ - ΕΤΩΝ 98 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...

Πάλι έχασε ο Απόλλων Πάτρας από τον Προμηθέα 2014

Ο Προμηθέας 2014 ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι της...

Ποιοι ήταν ο 41χρονος πιλότος των Canadair, πατέρας τεσσάρων παιδιών, και ο 58χρονος που σκοτώθηκαν με το μονοκινητήριο – «Έκανε λάθος ελιγμό»

Ο Χρήστος Αναστασιάδης και ο Θεολόγος Μαραντίδης είναι οι δύο επιβαίνοντες που...