ΣΟΚ: “Εφυγε” στα 2 η πατρινή Αρετή Πανούτσου

    Ημερομηνία:

    Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή μία νέα γυναίκα στα 42 της μόλις χρόνια, η Αρετή Κωνστ. Πανούτσου. Η Πατρινής καταγωγής γυναίκα ζούσε το τελευταίο διάστημα στη Ρόδο και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Πέθανε στο Νοσοκομείο Ρόδου όπου και νοσηλευόταν. Ήταν μητέρα δύο παιδιών της Μαρίας Γιαννικοπούλου και του Κωνσταντίνου Πανούτσου. Η ίδια προερχόταν από πολυμελή οικογένεια.

    Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στη Λεύκα όπου και θα ταφεί. Εν ζωή είναι οι γονείς της Ιουλία και Κωνσταντίνος Πανούτσος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός 23χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι

    Ένας 23χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στην Εύβοια, μετά από μαχαίρωμα.  Ο...

    10 γυναίκες που έγιναν η φαντασίωση κάθε άνδρα στον πλανήτη!

    Σίγουρα σε όλους μας αρέσει μια καλή ταινία, ωστόσο...

    Nίκη των κατοίκων: Ανακλήθηκε η άδεια για την ανεμογεννήτρια στην Ζήρια

    Η Συντονιστική Ομάδα Ζήριας ανακοινώνει με ικανοποίηση ότι, κατόπιν...

    Ένταση και υψηλοί τόνοι στην τηλεδιάσκεψη των βουλευτών της ΝΔ με τη διοίκηση των ΕΛΤΑ – “Πυρά” και από Αλεξοπούλου – Κατσανιώτη

    Ένα μάλλον δύσκολο απόγευμα περνά ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γρηγόρης...