ΣΟΚ “Eσβησε” 34χρονος ενώ κοιμόταν – Θρήνος στην Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Κάτι περισσότερο από σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα του Κατακόλου από τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου Νίκου Πλέσσα. Όπως αναφέρει το PatrisNews, ο άτυχος 34χρονος από το Κατάκολο, «έσβησε» σήμερα το μεσημέρι ενώ κοιμόταν στο σπίτι του.

    Λίγο μετά τις δύο και μισή ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όμως ήταν πολύ αργά κι απλά οι γιατροί, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

    Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του. Ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην κοινωνία ενώ δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά με το ψάρεμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζήνα Κουτσελίνη: «Τρελαίνομαι όταν παρουσιάστριες μιλούν για κασέ συναδέλφων όταν αυτές έπαιρναν όλο το “κασέρι”»

    Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν αρχισυντάκτρια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Αντώνη Λουδάρου όταν παρουσίαζαν μαζί...

    Tρίγωνα μπάχαλα με Θεοφάνους στο Ναύπλιο

    Το επεισοδιακό άναμμα ενός δέντρου, μια συναυλία που δεν...

    Γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της

    Η κατάσταση στην κοσμική Αθήνα έχει ξεφύγει εντελώς. Εκτός...

    Τέλος εποχής για την Άννα Βίσση – Η μεγάλη απόφαση της τραγουδίστριας

    Τέλος (νυχτερινής) εποχής για την Άννα Βίσση. Η «απόλυτη σταρ», όπως...