Σοκ στη Βοσνία – Απεβίωσε ξαφνικά ο Γιουνούζοβιτς στα 27 χρόνια του

    Ημερομηνία:

    Απεβίωσε χθες, εντελώς αιφνιδιαστικά στα 27 χρόνια του, ο αστέρας του στίβου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Οσμάν Γιουνούζοβιτς. Η θλιβερή είδηση επιβεβαιώθηκε από τον αδελφό του, Ασμίρ και αργότερα από τη Βοσνιακή ομοσπονδία.

    Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Γιουνούζοβιτς κατάκτησε αρκετούς τίτλους. Ήταν «χάλκινος» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπακού το 2015, Βαλκανιονίκης και πρωταθλητής Βοσνίας στα 3.000 μέτρα, στα 3.000 μέτρα στιπλ, τα 5.000 μέτρα, τον ημιμαραθώνιο και τον Μαραθώνιο.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sarajevotimes.com, η αιτία θανάτου του οφείλεται σε ξαφνική καρδιακή ανεπάρκεια.

    Στα τέλη του 2017 ο Γιουνούζοβιτς είχε διακόψει την αγωνιστική δραστηριότητά του λόγω προβλημάτων στο ισχιακό νεύρο, αλλά αργότερα επέστρεψε με επιτυχία στις διοργανώσεις, παρά τις προβλέψεις των γιατρών ότι η ανάρρωσή του θα διαρκούσε πολύ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...