Σοκ στην Ινδονησία: Τουλάχιστον 174 οι νεκροί από το «ντου» οπαδών μετά το τέλος αγώνα ποδοσφαίρου

    Ημερομηνία:

    Δεν το χωράει ο νους το μακελειό που εκτυλίχθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Ινδονησία.

    Ο αγώνας Αράμπα – Περσεμπάγια (2-3) για το πρωτάθλημα βάφτηκε με αίμα όταν οργισμένοι οπαδοί έκαναν «ντου» στο γήπεδο.

    Ινδονησία

    Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται συνεχώς και σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 174 άτομα έχασαν την ζωή του σε ένα άνευ προηγουμένου λουτρό αίματος.

     

     

    Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλούν σοκ. Το γήπεδο μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη και πάνω στον πανικό πολλοί ποδοπατήθηκαν. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών ενώ δημοσιεύματα -βασισμένα σε μαρτυρίες- έκαναν λόγο ακόμη και για χρήση όπλων.

     

    Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στους δρόμους όπου δεκάδες οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

     

    Εκατοντάδες τραυματίες νοσηλεύονται σε κοντινά νοσοκομεία ενώ η κυβέρνηση της χώρας της Ασίας διέταξε την αναβολή του πρωταθλήματος για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ενώ διενεργούνται ήδη έρευνες για να αποδοθούν ευθύνες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βιβλική καταστροφή στην Ασία: Πάνω από 600 νεκροί, 4 εκατομμύρια πληγέντες από τις πλημμύρες ΒΙΝΤΕΟ

    Ο αριθμός των νεκρών ξεπέρασε τους 600 από τις πλημμύρες...

    Το «θαύμα» των επιδοτήσεων Όταν η τύχη νικά την κοινή λογική

    Του Θέμη Μπάκα   Σε μια δημοκρατία που παλεύει για διαφάνεια...

    ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ: Ιστορία 106 ετών στην Πάτρα

    Η ιστορία της πιλοποιίας «ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ» αρχίζει το 1919. Πρωταγωνιστές αυτής...