Σοκ στον Κεραμεικό: Πακιστανός κρατούσε αιχμάλωτες δύο ανήλικες, τους έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε!

    Ημερομηνία:

    Σοκ στο κέντρο της Αθήνας. Πακιστανός ντίλερ ναρκωτικών, κρατούσε φυλακισμένες δυο ανήλικες κοπέλες, στο διαμέρισμά του, τις «πότιζε» ναρκωτικά και τις βίαζε. Οι δυο κοπέλες είναι Ελληνίδες 16 και 17 ετών και  κατάφεραν να δραπετεύσουν από το «διαμέρισμα-κολαστήριο» και να βγουν στο δρόμο να ζητήσουν βοήθεια.

    Ο αλλοδαπός ντίλερ, ημίγυμνος έτρεχε ξωπίσω τους να τις πιάσει όμως έπεσε πάνω σε μπλόκο των αστυνομικών της ΟΠΚΕ οι οποίοι όρμησαν πάνω του τον ακινητοποίησαν και του περάσαν χειροπέδες. Το protothema. gr. αποκαλύπτει φωτογραφίες από το σπίτι-κολαστήριο στον Κεραμεικό και την κατάθεση του αστυνομικού της ομάδας ΟΠΚΕ που τον «βούτηξε» και έσωσε τις κοπέλες από τα νύχια του.

    sokpakistanos__1_

    «Την 13-14/12/20 εκτελώ υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας κατά το ωράριο 22: 00-06: 00. Την 00: 15 της 14. 12, διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Ζήνωνος, εντοπίσαμε δύο ανήλικες κοπέλες να τρέχουν και πίσω τους αλλοδαπό άνδρα να φωνάζει και να τις ακολουθεί» αναφέρει ο αστυνομικός.

    sokpakistanos__3_
    sokpakistanos__4_

    Στη συνέχεια, όρμησαν πάνω του τον ακινητοποίησαν και όπως αναφέρει «Οι δυο κοπέλες κατήγγειλαν ότι ο άνδρας τις κρατούσε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Κεραμεικού και με απειλές και βία εξανάγκαζε σε συνουσία την δεύτερη κοπέλα ενώ χτυπούσε την πρώτη και απειλούσε ότι αν φύγουν θα τις σκοτώσει. Μας ενημέρωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα υπάρχει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών την οποίε διαθέτει προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας».

    Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν έφοδο στο σπίτι του Πακιστανού οπού εντόπισαν 49 συσκευασίες κάνναβης70 χάπια hypnostedon και ηρωίνη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στο ίδιο κακόγουστο έργο θεατές, με τη «λειτουργία» του Χειρουργείου στο Νοσοκομείο

    Από το Σωματείο Ιπποκράτης λάβαμε το εξής: Στο ίδιο κακόγουστο...

    Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν στις 18 και 19/10/2025

    ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Τελούμε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 8.30...

    KKE Τομέας Αχαΐας: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Βάσως Παπαθεοδώρου

    Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ με ανακοίνωση της, εκφράζει τη...

    ΠΑΤΡΑ – ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΒΙΑΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ: Αποκαλύψεις για την βία στους νέους

    του Αχιλλέα Ροδίτη Η «Πολιτεία» πρώτη εδώ και τουλάχιστον τέσσερα...