ΣΟΚ! Βρέθηκε νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης

    Ημερομηνία:

    Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη. Εντοπίσθηκε νεκρός στην περιοχή Αϊ Γιάννης, μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής.

    Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα μαζί με τον αδελφό του, στον οποίο, μάλιστα, είχε αφήσει σημείωμα πριν εξαφανισθεί χθες. Στο σημείωμα τον καθιστούσε κληρονόμο του. Ο αδελφός του κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από όπλο. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία. Επί τόπου σπεύδει ιατροδικαστής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για δύο εβδομάδες, με τρέλαναν, τα σταμάτησα και έκανα φίλη μου την κατάθλιψη

    Για την προσωπική του μάχη μίλησε ο Γιώργος Αλκαίος, επισημαίνοντας...

    Ματίνα Ζάρα για τον χωρισμό με τον Λάμπρο Χούτο λίγο πριν τον γάμο: Μπορείς να το πεις και ασυµφωνία χαρακτήρων

    Για τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο μίλησε η Ματίνα Ζάρα,...

    Γαλλία: Η ΕΕ έχει τα εργαλεία να απαντήσει στην ομοβροντία δασμών του Τραμπ

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τα εργαλεία για να απαντήσει...