Σοκάρει ο γιατρός του ποδοσφαιριστή που τραυμάτισε ο Μαρσέλο: «23 χρόνια δεν έχω δει τέτοιο τραυματισμό»

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένος ο γιατρός της Αρχεντίνος Τζούνιορς με τον τραυματισμό του Λουτσιάνο Σάντσες, που προκάλεσε άθελά του ο Μαρσέλο.

    «Σε 23 χρόνια ως γιατρός δεν έχω δει ποτέ τέτοιο τραυματισμό. Είναι σχεδόν ένας διαχωρισμός του μηριαίου οστού και της περόνης. Είναι μια πρόσθια, οπίσθια εγκάρσια ρήξη και πρέπει να δούμε πώς πάνε οι μηνίσκοι. Η ανάρρωση είναι 10 έως 12 μήνες».

    Με αυτά τα λόγια σε συνέντευξή του στο «D Sports Radio», που αναπαράγεται από την εφημερίδα της Αργεντινής «Olé», ο γιατρός της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Αλεξάντρο Ρονκορόνι, περιγράφει τον τραυματισμό του Λουτσιάνο Σάντσες, που προκάλεσε άθελά του ο Μαρσέλο.

    Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και του Ολυμπιακού αποβλήθηκε, ενώ μόλις αντιλήφθηκε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το πόδι του αντιπάλου του, ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε συντετριμμένος από το γήπεδο. Ο αγώνας, που ήταν για το Copa Libertadores έληξε ισόπαλος 1-1.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

    Ένας 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τις πρώτες...

    Πόσο κάνει το παλάτι που θέλει στις Σπέτσες ο Παύλος Ντε Γκρες

    Το φυσάει το χρήμα ο Παύλος Ντε Γκρες. Περνάει…βασιλικά...

    ΠΑΤΡΑ: Βραβεύθηκε ο Χαράλαμπος Μπονάνος

    Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο βράβευσε...