Σόλων Τσούνης για τους «Παγιδευμένους»: Δεν έχω αγαπήσει τίποτα στον Νίκο κι αυτό με ιντρίγκαρε να αναλάβω τον ρόλο

    Ημερομηνία:

    Ο Σόλων Τσούνης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και αναφέρθηκε στον νέο του ρόλο στους «Παγιδευμένους».

    Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και εξήγησε αρχικά, πως αυτό που τον έχει ιντριγκάρει σε αυτόν τον ρόλο είναι το γεγονός πως δεν αγάπησε τίποτα πάνω του.

    «Δεν έχω αγαπήσει σχεδόν τίποτα στον Νίκο κι αυτό το γεγονός με ιντρίγκαρε να αναλάβω τον ρόλο. Ένας χαρακτήρας φαινομενικά αντιπαθητικός αποτελεί για τον ηθοποιό μεγάλη πρόκληση να τον κάνει όσο μπορεί πιο συμπαθή», είπε χαρακτηριστικά.

    Όπως ανέφερε στη συνέχεια, οι κόντρα ρόλοι είναι για εκείνον αβαντάζ. «Μπαίνεις σε μια άλλη ψυχολογία, σε ανθρώπους και συμπεριφορές που δεν είχες μελετήσει πιο πριν. Είναι ένα μεγάλο μάθημα», τόνισε.

    Τέλος, εξήγησε τι ήταν αυτό που τον δίδαξε αυτός ο ρόλος. «Κατ’ αρχάς πως όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Ο Νίκος έκανε πολλά λάθη και προσπαθεί να επανορθώσει. Το θέμα είναι αν θέλει πραγματικά να το πράξει και να πείσει τους ανθρώπους του για την μεταμέλεια του. Ο Νίκος έχει πληγώσει όλη την οικογένεια του. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα βρει με την γυναίκα του και να αποκτήσουν μια αρμονική σχέση», είπε κλείνοντας.

    Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

    Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει βαπτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και σε συνέντευξή του στην...

    Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

    Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες...

    Αυτή είναι η πιο βροχερή πόλη της Ελλάδας και δεν είναι τα Γιάννενα

    Η Ελλάδα, γνωστή για τα ηλιόλουστα τοπία και τις...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...